Adalet Bakanlığı 7199 memur personel alımı kadroları açıklandı 2023
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Adalet Bakanlığı 7199 memur personel alımı kadroları açıklandı 2023

Son dakika haberi: Adalet bakanlığı bünyesine memur alımı için açıklama geldi. Gelen açıklamada 7 bin 199 kadro ihdası yapıldığına yer verildi.

EKPSS Memur Alımı 19 Ekim 2023 10:39 2
Adalet Bakanlığı 7199 memur personel alımı kadroları açıklandı 2023

Son dakika haberi: Adalet Bakanlığına memur kadrosu ihdas edildi. Peki personel alımı ne zaman? Memur alımı başvuru şartları nedir?

19 Ekim 2023 tarihli Resmi Gazete'de önemli bir son dakika kararı yayınlandı. Yayınlanan karara baktığımızda kamu kurum ve kuruluşları bünyesine memur alımı yapılacağı görülüyor. Biz de Finans7 olarak bu yazımızda Adalet bakanlığına yapılacak kamu personeli alımının başvurusuna dair detaylara yer verdik.

KADRO İHDASI NEDİR? NE ANLAMA GELMEKTEDİR?

Resmi Gazete'de yayınlanan düzenlemeye baktığımızda birçok kamu kurumuna kadro ihdası yapıldığı görülüyor. Peki kadro ihdası ne demek?

Kamu kurumlarında boş bulunan kadrolara memur alımı yapılması için Cumhurbaşkanlığı tarafından kadro ihdası yapılır ve bu kadrolara personel alımları yapılır. Cumhurbaşkanlığı tarafındna ihdas edilen kadrolara alımlar bu şekilde yapılır. Kadın erkek diğer adaylarla tanışmak - bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP ET

ADALET BAKANLIĞI BÜNYESİNE KADRO İHDASI YAPILDI

Resmi Gazete'de yayınlanan açıklamaya baktığımızda Adalet Bakanlığına dev personel kadrosu ihdas edildiği görülüyor. İşte ihdas edilen kadrolar:

7 bin 199 kadronun dağılımı şu şekilde:

BAŞVURU NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Söz konusu personel alımları hem kurum içi hem açıktan kamu personeli alımı yapılarak gerçekleştirilecek. İlanlar yayınlandığında bildirimle haberdar olmak için aşağıdaki linklerden finans7.com mobil uygulamamızı ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 7 Ay Önce
Alım ne zaman başlar
Ziyaretçi 7 Ay Önce
Lütfen alım en yakın zamanda yapılsın lise mezunu güvenlik alımı