Adalet Bakanlığı 301 Sözleşmeli Kamu Personeli Alımı Sonuçları Açıklandı! İşte Sonuç Sorgulama Ekranı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Adalet Bakanlığı 301 Sözleşmeli Kamu Personeli Alımı Sonuçları Açıklandı! İşte Sonuç Sorgulama Ekranı

Son dakika haberi; Adalet Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı.

Kamu 18 Nisan 2022 22:54 0
Adalet Bakanlığı 301 Sözleşmeli Kamu Personeli Alımı Sonuçları Açıklandı! İşte Sonuç Sorgulama Ekranı

Adalet Bakanlığı tarafından beklenen duyuru geldi. Adalet Bakanlığı Mühendis, tekniker, teknisyen, koruma ve güvenlik görevlisi, diğer teknik hizmet personeli, destek personeli, psikolog, sosyal çalışmacı sonuçları açıklandı.


Geçtiğimiz günlerde tamamlanan başvuruların ardından başvurular değerlendirme aşamasından geçerek sonuçlar 18 Nisan 2022 tarihi ile açıklandı.


HANGİ KADROLARA ALIM YAPILIYOR

-Mühendis,

-Tekniker,

-Teknisyen,

-Koruma ve güvenlik görevlisi,

-Diğer teknik hizmet personeli (istatistikçi),

-Destek personeli (şoför, kaloriferci, aşçı, hizmetli), p

-Psikolog,

-Sosyal çalışmacı,


KPSS puanına göre en yüksek puandan başlamak üzere en düşük puana kadar yapılacak başvurular sonucunda kadro sayısının 3 katı aday sözlü ve uygulamalı sınava katılacak. Bu kapsamda 301 kişilik kadro ile Bakanlık tarafından yapılacak sözlü ve uygulamalı sınavlara 903 kişi katılacaktır.



Sözlü sınav; 10 Mayıs 2022 – 2 Haziran 2022 tarihleri arasında, Adalet Bakanlığı (Ana Bina) Personel Genel Müdürlüğü Toplantı Salonunda yapılacaktır.


Koruma ve güvenlik görevlisi pozisyonu için boy ve kilo ölçümü; belirtilen tarih ve saatte Adalet Bakanlığı (Ana Bina) Milli Müdafaa Caddesi Bakanlıklar /ANKARA adresinde yapılacaktır.


Boy ve kilo şartını taşımayan adaylar sözlü sınava alınmayacaktır.


Destek personeli (şoför) pozisyonu için uygulama sınavı; belirtilen tarih ve saatte Adalet Bakanlığı (Ana Bina) Milli Müdafaa Caddesi Bakanlıklar/ANKARA adresinde hazır bulunulması gerekmektedir.


Sınav günü tüm adayların kimlik belgelerini, koruma ve güvenlik görevlisi adaylarının özel güvenlik görevlisi kimlik kartlarını, destek personeli (şoför) adaylarının sürücü belgelerini yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.



Kamu ilanlarından bildirimle haberdar olmak için UYGULAMAMIZI TIKLAYIN İNDİRİN


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç