Acun Ilıcalı yine formunda: İşte yuvarladığı yardım miktarı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Acun Ilıcalı yine formunda: İşte yuvarladığı yardım miktarı

Son dakika haberi: Acun Ilıcalı, bugün düzenlenen Omuz Omuza programında yine yardımları üst rakamlara yuvarladı.

Haberler 1 Mart 2023 23:12 0
Acun Ilıcalı yine formunda: İşte yuvarladığı yardım miktarı

Deprem sonrası yaptığı kampanya ile adından söz ettiren Acun Ilıcalı, düzenlenen Omuz Omuza adlı programda büyük yardımlar topladı.

6 Şubat 2023 tarihinde Türkiye'de art arda büyük iki deprem oldu. 7.7 ve 7.6'lık iki depremde 44 bindne fazla vatandaşımız hayatını kaybederken bölgede on binlerce bina yıkıldı. Deprem sonrası dünyanın dört bir yanından ülkemize büyük yardımlar gelirken geçen haftalarda Tüm Türkiye Tek Yürek adlı programda 115 milyar liradan fazla para toplandı.

Bu yardım programından sonra yeni bir yardım gecesi daha düzenlendi. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı ve beINbeIN Medya Grubu ortaklığı ile yeni bir yardım kampanyası düzenlenmeye başladı.

A Spor, beINbeIN Sports, D Smart Sports, TivibuTivibu Spor, TRT Spor ve TV 8,5 adlı kanallar üzerinden ortak şekilde canlı olarak yayınlanan Omuz Omuza adlı programda sporculardan ve spor kulüplerinden büyük yardımlar geldi.

MBAPPE BAĞLANDI

PSG'de forma giyen dünyaca ünlü Fransız oyuncu Mbappe, programda canlı yayına bağlandı. Acun Ilıcalı'nın sunduğu programda Mbappe, Türkiye'nin yanında olduğunu söyledi.

ACUN YİNE YUVARLADI

Türkiye Tek Yürek programında yuvarladığı rakamlarla adından söz ettiren Acun Ilıcalı, bu akşam düzenlenen programda da yine birçok rakamı yuvarladı. İşte Acun'un yuvarladığı rakamlar:

Adana Demirspor’un 10 milyon TL’lik bağışı önce 15 milyon TL, daha sonra da 20 milyon TL’ye yuvarlandı.

1907 Fenerbahçe Derneği'nin yaptığı 5 milyon liralık yardım, 10 milyon liraya yuvarlandı.

Samsunspor,'un 4 milyon 170 bin TL bağışı 5 milyon liraya yuvarlandı.

Acun Ilıcalı 26 milyon TL'lik 5 ayrı yerden gelen yardımları 43 milyon TL'ye yuvarladı ve toplamda 17 milyon lira yuvarladı.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç