Acun Ilıcalı Yeni Futbol Takımı Alıyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Acun Ilıcalı Yeni Futbol Takımı Alıyor

Son dakika haberi: Acun Ilıcalı yaptığı son dakika açıklamasında yeni takım almayı planladığını söyledi.

Spor 9 Ara 2022 12:44 0
Acun Ilıcalı Yeni Futbol Takımı Alıyor

Son dakika haberi: Acun Ilıcalı yeni bir futbol takımı alacağını açıkladı.

İlk olarak Hollanda 2. lig'den Fortuna Sittart'ı satın alan , daha sonra İngiltere Championship Ligi'nden Hull City'i satın alan Acun Ilıcalı, takımı satın aldıktan sonra altyapıya önem vereceğini söylemiş ve bu konuda önemli adımlar atmıştı. 

Attığı adımlarla önemli isimleir A takıma çıkarmayı başaran Acun Ilıcalı, Jarrod Bowen, Keane Lewis-Potter ve Jacob Greves gibi genç isimleri A takımda oynatmayı başardı ve yeni yatırımların da geleceğini söyledi. 

HANGİ LİGDEN YENİ TAKIM ALACAK?

Almak istediği yeni takımın rekabetçi bir ligde olacağını söyleyen Acun Ilıcalı, buradan oyuncu yetiştirileceğini söyledi.

Konuya ilişkin Daily Hull'a detayları paylaşan Acun Ilıcalı, "Fikrim genç yeteneklerimizi geliştirmemize yardımcı olabilecek başka bir takım almak. Bunu başararak gençlerimize yardımcı olacak bir takım ve ayrıca o ligde birkaç genç oyuncuyu daha kadroya katmak istiyorum. Rekabetçi maçlarda kendilerini geliştirerek daha yüksek seviyelere çıkmamıza yardımcı olurlar. Bu benim başka bir hayalim ve bunu gerçekleştirmeye çalışıyorum. Umarım başarabiliriz" dedi.

HULL CİTY LİG'DE KAÇINCI SIRADA?

İngiltere'nin 2. Ligi olan Championship'te mücadele eden Hull City, kötü başladığı ligde teknik direktör değişimindne sonra biraz toparlanmış, ancak daha sonra yeniden kötü bir performans sergilemeye başladı. Takım şu anda ligde 20'nci sırada yer alıyor.

İşte Championship puan durumu:

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç