Acun Ilıcalı Hull City'den sonra bir takım daha alıyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Acun Ilıcalı Hull City'den sonra bir takım daha alıyor

Son dakika haberi: Acun Ilıcalı, Hull City'den sonra bir takım daha almayı planlıyor. İşte gelen yeni açıklama.

Spor 21 Mart 2024 0
Acun Ilıcalı Hull City'den sonra bir takım daha alıyor

Acun Ilıcalı yeni takım arıyor.

Acun Ilıcalı'dan son dakika haberi geldi. Tv8'i almasından sonra işleri oldukça büyüten Acun Ilıcalı, önce Hollanda'dan bir futbol takımı satın aldı. Daha sonra bu takımı satıp İngiltere'ye yönelen Acun Ilıcalı, Hull City adlı takımı satın aldı.

Gelen son dakika bilgilerine göre Acun Ilıcalı, şimdi yeni bir takım daha almayı planlıyor.

Hull City Başkan Vekili Tan Kesler yaptığı açıklamada Acun Ilıcalı'nın yeni bir futbol takımı satın alabileceğini, bu yönde araştırmaları olduğunu söyledi. Birden fazla kulüplü bir yapıya sahip olmayı planladıklarını söyleyen yönetici, çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

HANGİ TAKIMI ALACAK?

Kesler yaptığı açıklamada ilk olarak Slovenya'dan takım baktıklarını, daha sonra yönlerini Yunanistan'a çevirdiklerini söyledi. Kesler açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Projelerimiz arasında İrlanda'dan takımlar artık yok. Değişik projelerimize hizmet etmesi adına Slovenya'da takım bakıyoruz.

Yunanistan'da da takımlarla konuştuk, baktık. Oradaki ortamı test ettik, projelerimiz devam edecek. Birden fazla kulüp sahibi olan yapıya inanıyoruz ve onu sürdürmeye çalışacağız ama doğru takım olmasını istiyoruz. Doğru proje olmasını istiyoruz.

Hem rekabet etsin hem bizi üst seviyede temsil edebilsin. Aynı zamanda da üst düzey oyuncular yetiştirebileceğimiz, onlara oynama fırsatı tanıyabileceğimiz, genç oyuncuları tanıyabileceğimiz bir platform yaratmaya çalışıyoruz"

Sizce Acun Ilıcalı hangi takımı satın almalı? Aşağıdaki yorum kısmından yazarak kadın erkek diğer takipçilerimizle bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç