Acun Ilıcalı deprem için ne kadar bağış yaptı? Kaç TL bağışladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Acun Ilıcalı deprem için ne kadar bağış yaptı? Kaç TL bağışladı

Deprem yardım gecesine damga vuran Acun Ilıcalı, ne kadar bağış yaptı? İşte gelen son dakika açıklaması ve bilgileri.

Finans Magazin 16 Şubat 2023 12:35 0
Acun Ilıcalı deprem için ne kadar bağış yaptı? Kaç TL bağışladı

Acun Ilıcalı ne kadar bağış yaptı?

Önceki akşam düzenlenen bağış kampanyası tüm Türkiye'de ortak yayınla yapıldı ve 115 milyar liralık bağış toplandı. Yapılan bağışlar tüm dünyada büyük yankı uyandırırken programa Acun Ilıcalı'nın yuvarlamaları damga vurdu. Farklı zamanlarda farklı isimlerin yönettiği yardımlarda Acun Ilıcalı sahneye çıkınca hem yardımların miktarında artış oluyor hem de pazarlık oluyordu.

Yapılan yardımları , kişiye göre arttıran Acun Ilıcalı, bağış açıklamasından sonra yaptığı yuvarlamalarla 75 milyon lira daha fazla para toplanmasına katkı sağladı. Bıu durum sonrası en merak edilen konu , Acun Ilıcalı'nın ne kadar yardım yaptığı konusu oldu.

HALUK LEVENT AÇIKLAMA YAPMIŞTI

AHBAP Kurucusu Haluk Levent yaptığı açıklamada depremzedelere yapılan yardımları paylaşmıştı. Bu kapsamda Acun Ilıcalı'nın da yardım yaptığı söyleyen Haluk Levent’in paylaşımına göre Acun Ilıcalı deprem bölgesine 100 Tır Ahbap Su, 5 Milyon liralık Eşya Desteği verdi. Bunun yanı sıra Acun Ilıcalı'nın Satın Alınılacak Konteyner’ların içine de eşya desteği sözü verdiği bildirildi.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç