Acıpayam'da Uzman Doktor, Sokak Ortasında Öldürüldü
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Acıpayam'da Uzman Doktor, Sokak Ortasında Öldürüldü

Acıpayam'da meydana gelen olayda Uzman Doktor Naim Ünsal, sokak ortasında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

3.Sayfa 8 Nisan 2022 15:37 0
Acıpayam'da Uzman Doktor, Sokak Ortasında Öldürüldü

Denizli Acıpayam'dan acı bir haber geldi. Gelen son dakika bilgilerine göre Uzman Doktor Naim Ünsal, sokak ortasında tartıştığı kişi tarafından öldürüldü. Edinilen bilgilere göre uzman doktorun tartıştığı ve onu öldüren kişinin, onun atlarına bakan kişi olduğu öğrenildi.


Bugün öğle saatlerinde Denizli'nin Acıpayam adlı İlçesi'nde meydana gelen olayda , İlçede bulunan Çamlık Mahallesi'nde feci olay meydana geldi. Bölgeden gelen son dakika bilgilerine göre aslen Konyalı olduğu öğrenilen, Denizli Acıpayam İlçesi'nde yaşamakta olan Uzman Doktor Naim Ünsal , korkunç bir saldırıya maruz kaldı.


Doktorluğun yanında aynı zamanda hobi olarak at besleyen Dr. Ünsal, sokak ortasında beslediği atlarına bakmakla yükümlü olan kişi ile tartıştı. Sokak ortasında karşılaşan iki isim, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüştü ve atlara bakıcılık yapmakta olan şüpheli hemen belindeki silaha davrandı. Silaha sarılan bu kişi, sokak ortasında Uzman Doktor Naim Ünsal'ı hedef alarak ona defalarca ateş etti.


Çevredeki vatandaşların da büyük panik yaşadığı olayın ardından doktor, kanlar içinde yerde kaldı. Çevredeki vatandaşların durumu bildirmesi üzerine bölgeye sağlık ekipleri ile polis ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri , yaptıkları ilk incelemede Dr. Naim Ünsal'ın hayatını kaybettiğini tespit etti. Acıpayam Devlet Hastanesi'nde çalıştığı öğrenilen doktorun cansız bedeni, polis ve savcı incelemesi sonrası bölgeden kaldırılıp görev yaptığı hastanenin morguna kaldırıldı.


Bölgeden kaçan şüphelinin yakalanması için polis ekipleri tarafından çalışma başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç