Acil Para Arayanlar Dikkat! Denizbank Faizsiz Nakit Avans Kampanyası Başlattı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Acil Para Arayanlar Dikkat! Denizbank Faizsiz Nakit Avans Kampanyası Başlattı

Türkiye'nin en büyük özel bankaları arasında yer alan Denizbank faizsiz nakit avans kampanyası başlattı.

Kredi 26 Eylül 2022 23:35 1
Acil Para Arayanlar Dikkat! Denizbank Faizsiz Nakit Avans Kampanyası Başlattı

Türkiye'nin en büyük özel bankaları arasında yer alan Denizbank faizsiz nakit avans kampanyası başlattı. İşte kampanyanın ayrıntıları...

Nakit ihtiyacaı olanlara müjdeli haber Denizbank'tan geldi. Denizbank, 5 bin TL’ye varan yüzde 0 faizli taksitli nakit avans fırsatını duyurdu.

Hayat pahalılığının artması ile birlikte vatandaşlar ihtiyaçlarını giderme konusunda zorlanmaya başladı. Bankalar tarafından müşterilerine sunulan özel kampanyalar ile vatandaşlar faizsiz taksitli nakit ihtiyacına çözüm buluyor. Bu noktada birçok banka çeşitli ürün ve hizmetlerle vatandaşların karşısına çıkarken, bir kampanyada Denizbank'tan geldi. Denizbank, 5 bin TL’ye varan yüzde 0 faizli taksitli nakit avansı, “Nakit derdine son!” sloganı ile müşterilerine veriyor.

DENİZBANK’TAN 5 BİN TL FAİZSİZ TAKSİTLİ NAKİT AVANS

Denizbank, başlatmış olduğu 5 bin TL sıfır faizli nakit avans kampanyasını 1 – 30 Eylül 2022 tarihleri arasında müşterilerine sunuyor. Denizbank söz konusu kampanya fırsatını Denizbank.com, MobilDeniz uygulamaları üzerinden sunuyor ve MobilDeniz uygulamasından kampanyaya katılım sağlamak isteyenlerin, Eylül ayında MobilDeniz’den yeni müşteri olması gerekiyor.

KAMPANYA DETAYLARI

Denizbank'ın sunduğu 5 bin TL’ye varan %0 faizli taksitli nakit avans kampanyasında 6 ay vade sunuluyor ve bunun yanında Denizbank, kampanya dahlinde müşterilerine 1 yıllık BluTV üyeliği de hediye ediyor. Denizbank bireysel kredi kartına tanımlanacak olan 6 ay vadeli yüzde 0 faizli 5 bin TL taksitli nakit avans fırsatından ve 1 yıllık BluTV üyeliğinden yararlanmak isteyenlerin, 30 Eylül tarihine kadar belirtilen kanallar üzerinden başvuruda bulunması gerekiyor.

Söz konusu kampanyadan bir müşteri sadece 1 kez yararlanabiliyor.

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Sifir faizle de olsa avans vereceginize promosyon ucretlerini yukseltin lutfen hala uc yila 1000 lira olurmu insaf edin birsz hep almayi degil arada bir olsa dahi veren el olun lutfen hala neyi bekliyorsunuz