Acil nakit ihtiyacı olanlar dikkat: Faizsiz, şartsız, koşulsuz kredi başvurusu başladı 2023
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Acil nakit ihtiyacı olanlar dikkat: Faizsiz, şartsız, koşulsuz kredi başvurusu başladı 2023

Son dakika haberi geldi. Garanti BBVA'dan gelen açıklamada 10 bin TL'ye kadar faizsiz, şartsız, koşulsuz nakit avans verileceği bildirildi.

Kredi 5 Haz 2023 13:35 0
Acil nakit ihtiyacı olanlar dikkat: Faizsiz, şartsız, koşulsuz kredi başvurusu başladı 2023

Son dakika: Acil nakit ihtiyacı olana faizsiz kredi başvurusu başladı.

Acil nakit paraya ihtiyacı olan vatandaşlara son dakika açıklaması Garanti BBVA'dan geldi. Banka tarafından yapılan açıklamada Haziran ayına özel yeni bir kampanya başlatıldığı ve ihtiyaç sahiplerine 10 bin liraya kadar faizsiz nakit avans ve kredi verileceği bildirildi. Biz de finans7.com olarak sıfır faizli nakit avans ve faizsiz kredi başvurusuna dair detaylara yer verdik.

GARANTİ BBVA FAİZSİZ TAKSİTLİ NAKİT AVANS

Garanti BBVA'dan bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada 10 bin TL'lik faizsiz nakit avans ile faizsiz ihtiyaç kredisi verildiği bildirildi. Söz konusu kampanyaya baktığımızda 6 ay vadeli 10 bin TL sıfır faizsiz 10 bin TL veriyor. 

Kampanya Detayları Şu Şekilde;

Kampanya 1 Haziran – 30 Haziran 2023 tarihleri arasında geçerlidir.

Kampanyadan yararlanabilmek için müşteri olma sürecinin Garanti BBVA Mobil üzerinden tamamlanması gerekmektedir. Herhangi bir sebepten dolayı uzaktan müşteri olma sürecinin Garanti BBVA Mobil üzerinden tamamlanamaması ve sürecin şubede devam etmesi durumunda kampanyadan faydalanılamaz.

Taksitli Nakit Avans kampanyasından Garanti BBVA Mobil üzerinden müşterimiz olduktan sonra 14 gün içerisinde Garanti BBVA Mobil, Garanti BBVA İnternet ve

BonusFlaş üzerinden bireysel kredi kartı başvurusunda bulunan müşteriler, kredi kartı başvurularının onaylanması ve kartlarının açılması durumunda faydalanabilecektir.

Kampanya sadece Garanti BBVA Mobil, Garanti BBVA İnternet ve BonusFlaş üzerinden tamamlanacak kredi kartı başvuruları için geçerlidir.

Kampanya tanımı kredi kartı başvurusu onaylandıktan 1 gün sonra yapılacaktır.

Taksitli Nakit Avans kampanyasından faydalanabilmek için kredi kartının şifresinin belirlenmesi ve kullanıma açık olması gerekmektedir. Şifresi belirlenmemiş ve henüz kullanıma açılmamış kartlar kampanyadan faydalanamaz.

Kampanya kapsamında kredi kartı 1 Haziran – 30 Haziran 2023 tarihleri arasında açılan müşteriler 31 Temmuz 2023 tarihine kadar faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatından faydalanabilecektir.

Kampanya kapsamındaki faizsiz Taksitli Nakit Avans kredi kartı açılışından sonra sadece 1 kez kullanılabilecektir.

Kampanya kapsamında maksimum 10.000 TL Taksitli Nakit Avans 6 taksit ile kullanılabilir. 10.000 TL’den yüksek tutarlı veya 6 taksitten farklı vadelerde yapılan

Taksitli Nakit Avans çekimlerinde çekilen tutarın tamamı için güncel nakit avans faizi uygulanacaktır.

Kampanya kapsamındaki faizsiz Taksitli Nakit Avans sadece Garanti BBVA Mobil, Garanti BBVA İnternet ve BonusFlaş üzerinden kullanılabilir. ATM ve Müşteri

İletişim Merkezi kanallarından yapılacak işlemler kampanyaya dahil değildir.

Kampanyadan her müşteri bir kez yararlanabilir. Kampanya döneminde birden fazla kredi kartı başvurusu onaylanan müşterilerin sadece ilk onaylanan kredi kartları kampanyaya dahildir. Önceki aylarda faizsiz TNA kampanyalarından yararlanıp sonra kartını kapatan ve tekrar kart alan müşterilerimiz kampanyadan yararlanamaz.

Kampanyaya sadece bireysel ve asıl kredi kartları dahildir. Ticari kredi kartları, ek kartlar ve sanal kartlar dahil değildir.

Kredi kartı başvurusu onaylanmayan müşteriler kampanyadan faydalanamaz.

Kredi kartı başvurusunun 10.000 TL’den daha az limit ile onaylanması halinde çekilebilecek maksimum Taksitli Nakit Avans tutarı kredi kartının limitiyle sınırlıdır.

Garanti BBVA kampanyada değişiklik yapma ve dilediği zaman sona erdirme hakkını saklı tutar.

BAŞVURU

Kredi başvurusu yapmak isteyenlerin banka uygulamasını indirerek bankanın müşterisi olmak ve müşteri olduktan sonra başvurusunu internet üzerinden yapabilecek. 

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç