Açıköğretim sınav tarihleri açıklandı: AÖF sınavları online mı yüz yüze mi olacak?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Açıköğretim sınav tarihleri açıklandı: AÖF sınavları online mı yüz yüze mi olacak?

Son dakika haberi: Açıköğretim fakültesi sınav tarihleri açıklandı. İşte Anadolu Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi, Ankara ve AUZEF sınav tarihleri.

AÖF Haberleri 24 Şubat 2023 12:06 6
Açıköğretim sınav tarihleri açıklandı: AÖF sınavları online mı yüz yüze mi olacak?

Son dakika: AÖF sınav tarihleri açıklandı.

Anadolu Üniversitesi, Ankara Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi ve AUZEF ara sınavları, final sınavları, bütünleme ve yaz okulu sınav tarihleri açıklandı. Yapılan açıklamada sınavların yapılacağı tarihe yer verilirken sınavlarla ilgili nline mi yoksa yüz yüze mi olacağına dair bir bilgi verilmedi.

ANKARA ÜNİVERSİTESİ

Ankara Üniversitesi açıköğretim ara sınavı 1-2 Nisan tarihlerinde yaplacak. Yarı Yıl Sonu Sınavları 3-4 Haziran 2023 tarihlerinde, bütünleme sınavı ise 24 ile 25 Haziran 2023 tarihlerinde yapılacak.

AUZEF

İstanbul Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi tarafından yapılan son dakika açıklamasında ara sınavın 29-30 Nisan tarihlerinde, yarı yıl sonu sınavlarının 10-11 Haziran tarihlerinde, bütünleme sınavının ise 22-23 Temmuz tarihlerinde yapılacağı açıklandı.

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

Atatürk Üniversitesi tarafından yapılan son dakika açıklamasında ara sınavın 8-9 Nisan'da, yarı yıl sonu sınavlarını n20-21 Mayıs'ta, bütünleme sınavının ise 8-9 Temmuz tarihlerinde yapılacağı açıklandı.

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ

Anadolu Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada ise ara sınavların 15-16 Nisan'da, yarı yıl sonu sınavlarının 27-28 Mayıs'ta, yaz okulu sınavının ise 19 Ağustos tarihinde yapılacağı bildirildi.

SINAV ONLİNE MI YÜZ YÜZE Mİ YAPILACAK?

Üniversitelerde uzaktan eğitime geçildi. Deprem felaketi sonrası alınan bu karar sonrası AÖF sınavlarının yüz yüze mi yoksa online mi yapılacağı henüz belli değil. Beklentiler sınavların online yapılması yönünde. Sizce sınav yüz yüze mi olmalı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

AÖF sınav duyurusu gelince haberdar olmak için TIKLA İNDİR

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (6)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 17 Ay Önce
Ben depremzede değilim ama o kadar depremzede öğrenciler var ki ben ders çalışabilirken onların gerek psikolojik olarak gerek imkansızlıklardan dolayı çalışmadan aynı sınava girmeleri çok adaletli olmayacak gibi haksız mıyım kesinlikle online sınav yapılmalı
Ziyaretçi 17 Ay Önce
Ben Adanada depremzedeyim. İzmire kalıyorum tedbir amaçlı. Sınavlar yüz yüze olursa maddi gücüm yok gidiş geliş yapayım. Online olursa iyi olur benim için. Bu durumda olan binlerce insan var
Ziyaretçi 17 Ay Önce
Online olsun biraz dahi olsa güvende
Ziyaretçi 17 Ay Önce
sadece depremzede arkadaşlar değil tüm ülkemin biskolojisi bozuk
Ziyaretçi 17 Ay Önce
Online olmalı bu kadar sıkıntının içinde insanlar birde sınav yerleriyle uğraşmamalı