Acı haber: Polis memuru Lütfü Baykar şehit oldu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Acı haber: Polis memuru Lütfü Baykar şehit oldu

İstanbul'dan son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre 3 haftadan fazladır yoğun bakımda olan polis memuru şehit oldu.

3.Sayfa 13 Kasım 2023 0
Acı haber: Polis memuru Lütfü Baykar şehit oldu

Polis memuru Lütfü Baykar şehir oldu.

İstanbul'da geçen ay 20 Ekim tarihinde feci bir olay meydana geldi. Maltepe Büyükyalı Köprü altında meydana gelen feci olayda, Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı olarak çalışmakta olan polis memuru Lütfü Baykar, S.A. adlı kişinin, çaldığı hafriyat kamyonu ile denetim noktasına dalması sonucu ağır yaralanmıştı.

Yaşanan feci kaza sonrası ortalık savaş alanına dönerken bölgeye gelen ekiplerin müdahalesi sonrası ağır yaralı olan polis memuru, hemen hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

3 haftadan fazladır yoğun bakım ünitesinde tedavi görmekte olan polis memuru Baykar, hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı ve şehit oldu.

Gelen son dakika açıklamasında şehir polis memuru için bugün saat 11.00'da İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesi'nde tören düzenleneceği bildirildi.

Şehidimizin cebaze töreninden sonra son yolculuğuna uğurlanacağı öğrenildi. Şehidimizin cenazesi, memleketi Bitlis Adilcevaz İlçesi'ne gönderilecek.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç