Acı haber geldi: İyilik yapan taksi şoförü hayatını kaybetti
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Acı haber geldi: İyilik yapan taksi şoförü hayatını kaybetti

İzmir'den son dakika haberi geldi. Gelen haberde iyilik yapmak isterken silahlı saldırıya uğrayan şoförün hayatını kaybettiği öğrenildi.

3.Sayfa 1 Şubat 2024 4
Acı haber geldi: İyilik yapan taksi şoförü hayatını kaybetti

Son dakika haberi: O şoför hayatını kaybetti.

İzmir'de dün gece meydana gelen olayda bir taksi şoförü, üşümesin diye yolda gördüğü bir kişiyi taksisine aldı. İyilik yaparak onu aarabasına alan taksi şoförü, hiç ummadığı bir saldırı ile karşılaştı.

Maskeli olan bu kişi, yanındaki silahı çekti ve taksi şofrüne arkadan ateş etmeye başladı. Kurşun yağmuruna tutulan şoför, çevredeki vatandaşların yardımı ile hemen hastaneye kaldırılmıştı.

Hastaneye kaldırılan şoförden acı haber geldi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı son dakika açıklamasında şoförün hayatını kaybettiğini söyledi. Bakan Koca şu ifadeleri kullandı:

"Dün gece İzmir Gaziemir’de, taşıdığı yolcu tarafından ateşli silahla vurulan taksi şoförü, tedavi altında olduğu hastanede hayatını kaybetti. Yaralı şoför 112 ambulansla olay yerinden alınıp Gaziemir Devlet Hastanesi'ne nakledilmiş, ilk müdahale sonrası Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde acil operasyon geçirmişti. Kamuoyuna yayılan video kaydı iyiliğe vahşetle mukabele edilebilmesi açısından büyük üzüntüye yol açacak nitelikte. Failin hak ettiği cezayı çekeceğinden kuşkumuz yok. Merhuma Allah’tan rahmet ve yakınlarına başsağlığı diliyorum"

 

Yorumlar (4)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 5 Ay Önce
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.. Aile ve sevenlerine başsağlığı diliyorum 😢Umarım o canı yakalanır hak ettiği cezayı alır
Ziyaretçi 5 Ay Önce
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun kardeşimizin bu tür vakalar çok oluyor ne yazık ki çünkü caydırıcı cezlar yoktur bu ülkede bu işin altında başka şişeler var ya insan hiç boşa öldürülmek bence bu zanlı müebbet yese yine bir şekilde af cıkıp dişarı çıkıyor hayat ilde Türkiye de böyle...
Ziyaretçi 5 Ay Önce
ALLAH RAHMET EYLESİN FAİLİNİN EN YUKSEK CEZA ALMASİNİ TEMENNİ EDİYORUZ
Ziyaretçi 5 Ay Önce
bu canileri artık kim besler de cezsını vermezse allah da sonunu bunların elinden getirsin