Acı Haber: Arkadaşının Saldırısına Uğrayan Polis Memuru Hayatını Kaybetti
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Acı Haber: Arkadaşının Saldırısına Uğrayan Polis Memuru Hayatını Kaybetti

Son dakika haberi: Muğla'da arkadaşının saldırısına uğrayan polis memuru, 4 ay süren yaşam mücadelesini kaybetti.

3.Sayfa 6 Ağu 2022 08:55 0
Acı Haber: Arkadaşının Saldırısına Uğrayan Polis Memuru Hayatını Kaybetti

Acı haber: Kavgada yaralanan polis memuru hayatını kaybetti.

Muğla'nın Ula İlçesi'nde meydana gelen olaydan son dakika haberi geldi. İddialara göre Sakin Kent Akkaya Mahallesi'nde geçtiğimiz aylarda bir karavanda yaşamakta olan Mustafa Dören ile G.S. isimli kişi arasında , henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı.

Sözlü olarak başlayan tartışma kısa sürede büyüdü ve G.S. isimli kişi, eline aldığı sopa ile polis memuru olduğu öğrenilen Dören'e saldırarak onu feci şekilde dövdü. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri, yaptıkları ilk müdahaleden sonra Dören'i hemen hastaneye kaldırdı.

Hastaneye kaldırılan Dörenyoğun bakıma alındı. Jandarma ekipleri ise Dören'i döven arkadaşı G.S.'yi gözaltına aldı. Olaydan önce alkol aldıklarını ve hiçbir şey hatırlamadığını söyleyen G.S., ben yapmış olabilirim olmaya da bilirim şeklinde ifade verdi. 

Jandarma ekipleri ise olayın yaşandığı bölgedeki suç aleti olan sopayı ve diğer kanıtları alarak incelemeye başladı. Başlatılan incelemede parmak izi olayı aydınlattı. 

Olayla ilgili başlatılan incelemede kanıtlar G.S.'Yi işaret etti. Bunun üzerine mahkemeye sevk edilen G.S. , adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. 4 ay boyunca yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren polis memuru Mustafa Dören hayatını kaybetti. 

Son dakika haberlerinden , gündem, kamu, ekonomi, finans, TOKİ, emlak haberlerinden haberdar olmak için finans7.com'u takipte kalın.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç