Acemi çapkın iş insanı, sevgilisine göndereceği mesajı yanlışlıkla eşine attı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Acemi çapkın iş insanı, sevgilisine göndereceği mesajı yanlışlıkla eşine attı

İş insanı, sevgilisine göndereceği mesajı yanlışlıkla eşine yollayınca aldatma olayı ortaya çıktı. İşte yaşanan olay.

İş Dünyası 12 Ara 2023 0
Acemi çapkın iş insanı, sevgilisine göndereceği mesajı yanlışlıkla eşine attı

Acemi çapkın, sevgilisine göndereceği mesajı eşine attı: 1 milyar TL'lik tazminat davası açıldı.

Türkiye'nin önde gelen inşaat şirketlerinden birinin sahibi olan B.A. isimli kişi, M.A. adlı kadın ile bundan 25 sene önce düya evine girdi. Çiftin bu evliliğinden iki çocuk dünyaya gelirken iddialara göre adam, şirkette çalışan bir kişi ile sevgli oldu.

ATTIĞI MESAJ ORTAYA ÇIKTI

Gelen son dakika bilgilerine göre B.A.'nın sevgilisine atacağı "Çok süslen. Duşunu yap. Altı olmayan Kahveci Güzeli elbiseni giy" mesajını yanlışlıkla eşine attığı ortaya çıktı.

Bu mesaj sonrası kadın hemen avukatı ile birlikte harekete geçti ve delil tespiti davası açtı. Emniyet ise bu isimlerin 3 ayrı şehirde 5 yıldızlı otellerde, suit odalarda kaldığını tespit ederken otel kayıtları ile otel kamera kayıtlarının istendiği öğrenildi. Kayıtları alan kadın, mahkemenin yolunu tuttu.

Kadın eşine zina nedeniyle 500 milyon liralık maddi ve 500 liralık da manevi olmak üzere toplamda 1 milyar liralık tazminat ile aylık 850 bin lira nafaka isteyerek boşanma davası açtı.

İş insanı ise 500 bin liralık karşı boşanma davası açtı ve eşinin kendisini Ankara'da yalnızlığa terk ettiğini söyledi.

EVLİLİĞİ DEVAM EDERKEN HAFTADA BİRKAÇ GÜN BOYUNCA...

Kadın ise aldatmayı ispatlamak için kamera kayıtlarını sundu. Kamera görüntülerinde kadın ile iş insanının haftada birkaç defa buluştuğu, iş insanının sevgilisini öperek uğurladığı görüldü.

Diğer görüntülerde ise iş insanının sevgilisi ile gizlice dairede buluştuğu ve kadının daireden erken saatlerde çıkararak asansörde üzerini düzelttiği, elbisesini tam giymeden asansöre yetişebildiği görülüyor.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç