Abdullah Gül Üniversitesi 50 KPSS ile personel alımı yapacak 2024
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Abdullah Gül Üniversitesi 50 KPSS ile personel alımı yapacak 2024

Abdullah Gül Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapacağını açıkladı. İlan başvuru bilgileri yazımızda.

Abdullah Gül Üniversitesi 50 KPSS ile personel alımı yapacak 2024

Abdullah Gül Üniversitesi 50-65 KPSS ile personel alımı yapacak.

Abdullah Gül Üniversitesi tarafından az önce yayınlanan duyuruda sözleşmeli personel alımı yapılacağına yer verildi. İlana baktığımızda başvuruların bugün itibarıyla alınmaya başlandığına yer verildi. Peki başvuru şartları nedir?

Güvenlik görevlisi, diyetisyen, teknisyen kadrolarına yapılacak alımda başvuru şartları şu şekilde verildi:

1. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48/A maddesinde belirtilen şartları taşımak.
2. Son başvuru tarihi itibariyle on sekiz (18) yaşını tamamlamış olmak.
3. Görevini devamlı yapmasına engel fiziksel ve ruhsal sağlık sorunu bulunmamak.
4. Kamu görevinden çıkarılmamış olmak.
5. Tercih edilecek pozisyonun karşısında yer alan; öğrenim düzeyinden ve bölümlerden mezun olmak, cinsiyet kriterlerini sağlamak ve başvurunun son günü itibariyle aranan nitelikleri (özel şartları) taşımak ve belgelendirmek.
6. 2022 yılı KPSS (B) grubunda lisans düzeyi için KPSSP3, ortaöğretim düzeyi için KPSSP94 puan türünde geçerli, başvurduğu pozisyon için istenilen asgari puana sahip olmak.
7. Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.
8. Başvuracak adayların durumunun, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesinin "Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler." hükmüne uygun olması ve hali hazırda herhangi bir kamu kurumda sözleşmeli pozisyonda (657 S.K. 4/B maddesi kapsamında) çalışmıyor olmak.
9. 17.04.2021 tarih ve 31457 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan “Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanunu” gereğince sözleşme yapmaya hak kazanan adaylar hakkında yapılacak olan güvenlik soruşturması/arşiv araştırması sonucu olumlu olmak. 

BAŞVURU

İlana başvurular “Kariyer Kapısı” https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr internet adresi üzerinden 18.01.2024–01.02.2024 (23.59) tarihleri arasında alınacaktır. İlan Metni İçin TIKLAYIN

Finans7.com I Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç