ABB, Melih Gökçek'tan Alınan Arabayı Satacak: İşte Fiyatı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

ABB, Melih Gökçek'tan Alınan Arabayı Satacak: İşte Fiyatı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Melih Gökçek'ten alınan lüks cipi ihale ile satacak. İşte araç fiyatı, ihale saati ve yeri.

Taşıt 22 Haz 2022 15:00 0
ABB, Melih Gökçek'tan Alınan Arabayı Satacak: İşte Fiyatı

Ankara'nın eski Beleidye Başkanı Melih Gökçek'in teslim ettiği cipler satılacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde geçtiğimiz yıllarda iade edilmeyen cipler nedeniyle kriz yaşanmıştı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, önceki dönemde görevden alınan belediye başkanı Melih Gökçek'e tahsis edilen arabaların iade edilmediğini, iade edilmesini istemişti. 

Bundan tam 3 yıl önce, 2019 mayıs ayında açıklama yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Melih Gökçek'e başkanlığı dönemince üç cip verildiğini, bunlardan birinin iade edilmediğini söylemişti.

Melih Gökçek ise şu ifadeleri kullanmıştı:

"Devlet sağ sol ayrımı yapmadan güvenlik nedeniyle hayati saldırıya maruz kalacak herkese, valilik komisyon kararıyla koruma ve bunlara araç verir. Ben belediye başkanlığından ayrıldıktan sonra devlet bana ve korumalara araç tahsis etti. Benim kendi kullandığım aracın devletle ve belediyeyle ilgisi yok. Belediyeden gelen araç korumaları taşıyor. Böyle bir olayın abartılmasının tek nedeni Yavaş'ın yalan bilgilerinin ortaya dökülmesi. Cip meselesini gündeme düşüren belediye kaynakları"

SATILACAKLAR

Edinilen bilgilere göre 2013 model olan 8 silindirli lüks cipin satılacağı öğrenildi. 

2013 model 8 silindir olan lüks cipin 1.8 milyon liraya satılacağı öğrenildi.

Toyota Land Cruiser marka jip, Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından ihale ile satışa sunulacak. 1 milyon 871 bin 122 TL muhammen bedel üzerinden açık ihale yöntemi ile satılacak cipin satışının yarın gerçekleşeceği öğrenildi.

Siyah renk olan Toyota Land Cruiser zırhlı cipin 8 silindirli olduğu ve 4,5 litrelik motora gücüne sahip olduğu bildirildi.

İHALE ADRESİ

İhalenin yapılacağı adres şu şekilde verildi: Emniyet Mahallesi Hipodrom Caddesi No:5 1. Kat Encümen Toplantı Salonu

İhalenin yapılacağı saat: 14.00

Yayınlanacağı kanal: ABB TV ve Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesapları üzerinden

Detaylı bilgi: “https://www.ankara.bel.tr/ihaleler/detay/2923”

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç