A Haber'de son dakika açıklaması: Taşerona kadro geliyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

A Haber'de son dakika açıklaması: Taşerona kadro geliyor

Son dakika haberi: A Haber'de yayınlanan son dakika haberinde taşerona kadro konusu için sürece yer verildi.

Çalışma Hayatı 10 Haz 2023 21:36 85
A Haber'de son dakika açıklaması: Taşerona kadro geliyor

A Haber açıkladı: Taşerona kadro geliyor.

A Haber'de yayınlanan son dakika haberinde taşerona kadro ile ilgili dikkat çeken ifadelere yer verildi. Meclisin çalışmaya başlaması ile birlikte çözüm bekleyen birçok konunun gündeme geleceğini söyleyen A Haber, taşerona kadro konusunun gündeme geleceğini söyledi.

MECLİS BAŞKANI DA SEÇİLDİ: ÇALIŞMALAR BAŞLIYOR

TBMM'de Cumhurbaşkanının, vekillerin ve bakanların yemin etmesinden sonra meclis başkanlığı seçimleri yapıldı. Meclis Başkanlığı seçimlerinin de sona ermesinden sonra artık TBMM, yasama yılına başlıyor. Yasama yılını da yoğun bir gündem bekliyor. Beklenen yoğun gündem maaş zamları, yeni ekonomi paketi, kira düzenlemesi ve taşerona kadro olacak.

A Haber'de yayınlanan haberde meclisin çalışma mesaisi şu şekilde verildi:

Hükümete yakınlığı ile bilinen A Haber'de yayınlanan haberde ilk olarak bir ekonomi paketinin hazırlandığı ve hazırlanan ekonomi paketinde ev hanımlarına emeklilik, Aile ve Gençlik Bankası'nın kurularak evleneceklere faizsiz 150 bin TL kredinin yer alacağı bildiirlidi. Daha sonra kira yasası hızlıca meclise gelecek ve fahiş zam yapan ev sahiplerine 3 yıla kadar hapis cezası gelecek. Haziran ayının sonunda ise maaş zamları meclisten geçecek. Daha sonra taşerona kadro konusu gelecek. Süreçten bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı aşağıdaki linklerden ücretsiz indirin:

,Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

ERBAKAN VE VEDAT BİLGİN AÇIKLADI: BELEDİYE ŞİRKET İŞÇİLERİNE DE DÜZENLEME GELECEK

Cumhur ittifakı ortağı Fatih Erbakan ve eski Bakan Vedat Bilgin yaptığı açıklamada belediye şirket işçilerine kadronun da gündemde olduğunu söylemişti. Siz hangi kurumda kadro bekliyorsunuz? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (85)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 10 Ay Önce
Bit teknikerler olarak verin Allah aşkina artık kadromuzu menen maddi bittik izin vermeyin başkanlarin iki dudağina bırakmayın hayallerimizi umut ve yıllarımızı.her seçimde bizi ayak altı edildik önemsenmedik ailelerimiz bile tepkili bu bit kalmamıza vatan evlatlarınida görün kimsenin birseyini istemiyoruz hak yerini bulsun belediyeler perişan çalışanlar manen ve maddi olarakta kaldı başkanlarin keyfine maaaşlarimizda kaderimiz de canı yanan ya ah edecek mahşeri beklicek ya bu yalan dünyada her zorluk yokluk çektikçe yanacak izin etmeyin şu bit nasıl kim çikardiysa bilmem ama eh Allah diyorum başkada bişey demiyorum.senelerdir verilmedi kadromuz cekmedigimiz zorluk yokluk haksızlık kalmadı Allah c.c. Muhammet aşkina verin kimsenin iki dudakimin arasına bırakmayın bizi sayın Erbakan sizde tesisimizde okusun okuyun lütfen bu yazdıklarımı bit olamamiza bırakmalarına müsade etmeyin artık .çöktük manen ve maddi gerçekten
Ziyaretçi 10 Ay Önce
BİT.çalışanları mağdur edildi. Devlet bu işe el atması gerek yoksa durum kötü endüşük memur 22.000 TL alıyor Bit çalışanıda çoğu memurun işini yapıyor.12.000 maaş alıyor yazık günah bu insanlar yıllarca kadro beklediler.
Ziyaretçi 10 Ay Önce
Tcdd hemzemin geçit bekçileri kadro bekliyor yaz kış gece gündüz demeden nöbet bölgesinden bir saniye ayrılamıyor en ufak hatada kesinlikle hapis cezası var hiçbir hak yok üniversiteli çalışanlar var bu gençlere verin kadrolarını bu çocuklar da eskisi gibi yükelsin heba olmasın dışarıdan personel almak yerine içerideki üni mezunlarını yükseltin kadro artık şarttır.
Ziyaretçi 10 Ay Önce
Tcdd hemzemin geçit bekçileri 20 yıldır kelle koltukta kadrosuz çalışıyor hiçbir haklara sahip değil
Ziyaretçi 10 Ay Önce
Piteks çalışanlarına kadro gelsin