9. Yargı Paketi 4 4 ceza indirimi son dakika gelecek mi?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

9. Yargı Paketi 4 4 ceza indirimi son dakika gelecek mi?

Yeni yargı paketi ne zaman gelecek? 4 4 ceza indirimi gelecek mi? Mahkumlara genel af gelecek mi? İşte gelen son dakika bilgileri.

Haberler 16 Nisan 2024 1
9. Yargı Paketi 4 4 ceza indirimi son dakika gelecek mi?

9. yargı paketi 4 4 ceza indirimi son dakika. Mahkumlara ceza indirimi gelecek mi? Mahkum affı gündeme gelecek mi?

9. yargı paketi kısa süre içinde meclis gündemine gelecek. Konu ile ilgili geçen haftalarda açıklama yapan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, çalışmalarda sona gelindiğini söyledi ve çalışmaların sona ermesinden sonra düzenlemenin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunulacağını söyledi.

Bakan Tunç yaptığı açıklamada, "Yargı Reformu Strateji belgesi tamamlanmak üzere. Onu sayın Cumhurbaşkanımıza arz edeceğiz. Çok uzun bir çalışma neticesinde tamamlandı. Hukukçular, barolar ve akademisyenlerle çalışmalar yapıldı. Önceki yargı reformu stateji belgelerinde çeşitli sebeplerle gerçekleşmeyen hedeflerin de olacağı belge, önümüzdeki haftalarda açıklanacak" ifadelerini kullandı.

NE ZAMAN GELECEK?

Düzenleme kısa süre içinde meclis gündemine gelecek. Bugün yapılacak kabine toplantısında bakan Tunç'un bir sunum yapması bekleniyor. Sunumdan sonra son şekli verilecek düzenleme, kısa süre içinde tamamlanacak.

4 4 CEZA İNDİRİMİ OLACAK MI?

Ceza indirimi olup olmayacağı henüz bilinmiyor. Ancak Denetimli Serbestlik düzenlemesinin bu çalışma kapsamında olması bekleniyor. Denetimli serbestlik yüzdeye vurulacak ve ceza alan her mahkum cezaevine girecek.

AF OLACAK MI? MAHKUMLARA GENEL AF GELECEK Mİ?

Yeni yargı paketinde mahkumlara af düzenlemesinin olmayacağı belirtiliyor. Sizce mahkumlara af gelmeli mi? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Yeni yargı paketinden bildirimle haberdar olmak için finans7 mobil uygulamamızı aşağıdaki linklerden ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 11 Gün Önce
4/4 leride verilir inşallah eşit olarak vatan evladı 4/4 yatıyor terörist ler 4/3 yatıyor adaletin tecellisi bu mu