9 Hisse Hakkında Tedbir Kararı Alındı (Kzbgy, Gznmi, Uluun, Ozgyo, Penta, Tetamat, Krstl, Mrgyo, Intem)
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

9 Hisse Hakkında Tedbir Kararı Alındı (Kzbgy, Gznmi, Uluun, Ozgyo, Penta, Tetamat, Krstl, Mrgyo, Intem)

Son dakika haberi: Borsa İstanbul'da 9 hisse hakkında tedbir kararı alındı. İşte tedbir kararının kalkacağı tarih.

Borsa 9 Haz 2022 21:15 0
9 Hisse Hakkında Tedbir Kararı Alındı (Kzbgy, Gznmi, Uluun, Ozgyo, Penta, Tetamat, Krstl, Mrgyo, Intem)

Borsa'da 9 hisse hakkında tedbir kararı geldi.

Borsa İstanbul'da bugün son dakika açıklamaları geldi. Yapılan açıklamada 9 hisse  hakkında tedbir kararı alındığına yer verildi. İşte açıklanan tedbir kararları:

Gezinomi Seyahat GZNMI hakkında tedbir kararı

Yapılan açıklamada VBTS kapsamında GZNMI.E paylarında 9 Haziran 2022 tarihli işlemlerden (seans başından)  8 Temmuz 2022 tarihli işlemlere kadar brüt takas uygulaması yapılacağına yer verildi. 

Hissede şimdi uygulanmakta olan ve VBTS kapsamında önceki aşamalarda tanımlanan tedbirler olan açığa satış ve kredili işlem yasağı da bu sürede uygulanacak. 

KZBGY hissesi: Kızılbük GYO

KZBGY.E payları hakkında yapılan son dakika açıklamasında  9 Haziran 2022  tarihinden 8 Temmuz tarihine kadar brüt takas uygulanacağına yer verildi.

Bu hissenin yanı sıra Uluun hissesi paylarına da bugünden başlayarak 8 Temmuz tarihine kadar brüt takasın uygulanacağına yer verildi. Hissede hala devam eden açığa satış ve kredili ime yasağı tedbirleri devam edecek. 

Tedbir gelen bir diğer hisse ise intem oldu. Intema hissesi için bugünden 8 Temmuz 2022 tarihine kadar açığa satış ve kredili işlemlere konu edilemeyecek.

Tedbir gelen bir diğer hisse ise Özderici GYO hissesi oldu. OZGYO hissesinde 8 Temmuz 2022 tarihine kadar açığa satış ve kredili işlemlere konu edilemeyeceğine yer verildi. 

Penta Teknoloji hisselerinde de 8 Temmuz tarihine kadar açığa satış ve kredili işlemlere konu edilemeyecek. 

Tetamat Gıda hisselerinde 8 Temmuz 2022 tarihine kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecek. 

Kristal Kola KRSTL jisseleri için 8 Temmuz 2022 tarihine kadar tek fiyat işlem yöntemi ile işlem yapılacak. Hissede şimdi devam eden açığa satış ve kredili işlem yasağı, brüt takas ve emir paketi tedbirleri de devam edecek. 

MRGYO hisselerinde de 8 Temmuz 2022 tarihine kadar emir paketi tedbiri ile işlem görülecek. Martı GYO'da devam eden açığa satış ve kredili işlem yasağı ile brüt takas tedbirleri de devam edecek.

Not: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir. Finans7.com borsa hisse yatırım tavsiyesi vermez.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç