86 yaşındaki adam, eşi ve oğlunu neden öldürdüğünü açıkladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

86 yaşındaki adam, eşi ve oğlunu neden öldürdüğünü açıkladı

Son dakika haberi geldi. Eskişehir'de eşi ve oğlunu öldüren 86 yaşındaki adam, cinayetleri neden işlediğini itiraf etti.

3.Sayfa 30 Ocak 2023 18:01 0
86 yaşındaki adam, eşi ve oğlunu neden öldürdüğünü açıkladı

Eskişehir'de eşi ve çocuklarını öldüren 86 yaşındaki adamın ifadesi şok etti.

Geçen gün Eskişehir'de meydana gelen feci olayda bir kişi, eşini ve kendi çocuğunu öldürdü. Evde eşi ile tartışan bu kişi, silahı ile ona saldırdı ve onu öldürerek evden çıktı. Apartman girişinde oğlu ile karşılaşan ve emekli uzman jandarma olan bu kişi, silahı ona doğrulttu ve ona ateş etti. Oğlu Osman Aslan'ı ağır halde yaralayan Mehmet Aslan, yürüyerek minibüs durağına gitti. Burada minibüs bekleyen adam , polis ekipleri tarafından yakalandı ve gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen bu kişi, kasten öldürme suçundan tutuklandı.

Ağır halde yaralanan ve hastaneye kaldırılan adamın oğlu ise hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI: İNTİHAR EDECEĞİMİZE ONLARI ÖLDÜRELİM

Polisteki ifadesinde Mehmet Aslan, “Yaklaşık 10 yıldır çocuklarım anneleriyle ayrılmamı istiyordu. Bu konuda da annelerine sürekli laf ederek baskı kuruyorlardı. Eşim son dönemde arada kaldığı için bana ‘İkimiz de intihar edip kurtulalım’ dedi hatta ‘Ölürken canım acımasın’ demişti. Ben de olay günü bu konuda tartıştım. İntihardan vazgeçtik, 'Kendimi öldüreceğime çocuklarımı öldürürüm' dedim" dedi ve işlediği suçu şu şekilde aktardı:

"Eşim mutfakta bulaşık yıkarken kafasından ateş ederek öldürdüm. Evden çıktıktan sonra Bozüyük’e geldim. Oğlum Erol’un oturduğu evin anahtarı bende de vardı. Zaman zaman gidip kalırdım. İçeri girdiğimde hemen tabancamı çıkardım ve oğlumu öldürdüm. Daha sonra da diğer oğlum Osman’ı aradım eve çağırdım. O da geldiğinde apartman girişinde onu da tabancayla vurdum”

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç