81 Şehre Genelge Gönderildi: Polislerin Çalışma Saatleri Değişti
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

81 Şehre Genelge Gönderildi: Polislerin Çalışma Saatleri Değişti

Son dakika haberi: İçişleri Bakanlığı 81 şehre bir genelge gönderdi. Gönderilen genelgede polislerin yeni çalışma saatlerine yer verildi.

Son Dakika 12 Ekim 2022 11:45 0
81 Şehre Genelge Gönderildi: Polislerin Çalışma Saatleri Değişti

81 ilde emniyete genelge: EGM polis çalışma saatleri değişti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu dün bir açıklama yaptı. Bakan Soylu açıklamasında 81 şlehirde emniyete bir genelge gönderildiğini söyledi. 

KADIKÖY'DEKİ PATLAMA

Kadıköy'de meydana gelen patlama ile ilgili açıklama yapan Bakan Soylu, "Olayın gelişimini ben anlatayım. Diyarbakır'daydım, patlamadan sonra bilgi aldık. İstanbul itfaiyesi, patlamanın nereden kaynaklanabileceğini değerlendirirken ilk bilgilere göre sayın valimize 'Doğal gaz patlaması olabilir' dedi. Vali bey de olay yerinden böyle bir bilgi paylaştı. Daha sonra binanın içine girilince bir değerlendirme yaptılar. Doğal gazdan olamayabileceği konusu ortaya çıktı. İlk önce 1 yaralı var dendi, sonra 3 vatandaşımızın hayatını kaybettiği ortaya çıktı. 2'si Özbek, birisi 8 yaşında. ‘Özbekler orada bomba imha ediyorlardı’ dendi. Hemen bomba iddiaları ortaya çıktı, Allah'tan korkuları yok. 8 yaşında bir çocuk ile 70 yaşındaki dedesi bomba imal ediyordu. İlk paylaşımların önemli bir bölümü yüzde 30'u FETÖ'nün, terör örgütünün bot hesapları. Hemen FETÖ'nün bot hesapları devreye giriyor ve hemen psikolojik harekat başlatıyorlar." ifadelerini kullandı.

PERSONELLERE VERİLEN İZİNLER VE YENİ ÇALIŞMA DÜZENİ İÇİN GENELGE

Bakan Soylu yaptığı açıklamasının devamında polislere evlilik yıl dönümlerinde 1 gün izin verildiğini söyledi ve çalışma saatlerinin düzenlendiğini söyledi. Bakan Soylu açıklamasında, "Personele evlilik yıldönümlerinde 1 gün izin kullanma hakkı verilmiştir. 12-12 ve 12-24 sisteminden çıkıldı bir genelge ile. 12-36 ve 8-24'e geçilmiştir. Bir kısım polisimiz de doğal olarak 9-5 görevi yapmaktadır. Genel olarak 12-12 ve 12-24 bitti. Tüm personelin yıllık izinleri yaz ve kış olmak üzere 2 dönem kesinlikle kullandırılmaktadır. Polis radyomuzda ruh sağlığı konularında programlar düzenlenmektedir." ifadelerini kullandı.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç