8 Haziran 2024 reyting sonuçları: Aziz Yıldırım Ali Koç tarihi buluşması izlenme rekorları kırdı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

8 Haziran 2024 reyting sonuçları: Aziz Yıldırım Ali Koç tarihi buluşması izlenme rekorları kırdı

Ali Koç ile Aziz Yıldırım arasındaki program reyting rekorlarını adeta patlattı. İşte dün akşamın reyting sonuçları.

Spor 9 Haz 2024 0
8 Haziran 2024 reyting sonuçları: Aziz Yıldırım Ali Koç tarihi buluşması izlenme rekorları kırdı

Ali Koç Aziz Yıldırım düellosu reyting rekorları kırdı.

Önceki akşam Habertürk ekranlarında Ali Koç ile Aziz Yıldırım karşı karşıya geldi. Ali Koç'un uzun süredir yaptığı çağrıların sonunda dün karşılık bulması sonucu iki isim Habertürk ekranlarında karşı karşıya gelirken o saatte ekranlarda reyting rekorları kırıldığı bildirildi.

Türkiye'de her 3 evden birinde bu programın izlendiği ortaya çıkarken program saatinde kablo Tv izleme oranı yüzde 85 oranında arttı. İnternet kullanım oranı ise tüm Türkiye genelinde yüzde 12 düştü. Herkes interneti bırakıp ekran başına kilitlendi ve iki ismin atışmasını izledi.

Saat 23.00'da başlayan program 1 saat civarında sürdü ve gece 12'den sonra bitti. 

Oyuncu Halil İbrahim Göçer, reytingin büyüklüğünü şu şekilde ifade etti:

"Olayın büyüklüğünü şöyle anlatayım reyting sistemini bilmeyenler için. Açık kanalda yayınlanan atıyorum bi final maçı 20-25 Reyting alıyor, milli takım maçları keza öyle. Ki açık kanaldaki maç en çok Reyting alan yapım, maçlardır. Maç olduğu gün diziler yalandan çekim yetişmedi, yan yattı çamura battı diye erteleme yapar maçlara rakip olamayacakları için. Bir dizi 10-12 Reyting alsın o dizinin başrolünden figüranına kadar herkes hayatını kurtarır, ömrünün sonuna kadar iş alır. Kendimden örnek vereyim geçen sene tv filmi çektik başrolünde ben vardım 3 Reyting aldı bu sene 2.’sini çektirdiler. Yani 78 rakamı bir daha asla ama asla olmayacak imkansız ötesi bir rakam. Nasıl bi kulüp bu arkadaş asla aklım ermiyo"

SOMERA tarafından açıklanan reyting sonuçları ise şu şekilde oldu:

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç