79 Binden Fazla İşçi Aranıyor! İşte Meslekler ve Başvuru Şartları...
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

79 Binden Fazla İşçi Aranıyor! İşte Meslekler ve Başvuru Şartları...

İŞKUR üzerinden binlerce işçi alım ilanı yayımlandı. İŞKUR'un açıklamasına göre çeşitli iş kollarında 79 binden fazla işçi aranıyor.

İŞKUR İlanları 28 Tem 2022 19:07 0
79 Binden Fazla İşçi Aranıyor! İşte Meslekler ve Başvuru Şartları...

İŞKUR üzerinden binlerce işçi alım ilanı yayımlandı. İŞKUR'un açıklamasına göre çeşitli iş kollarında 79 binden fazla işçi aranıyor. İşte yayımlanan listede yer alan meslekler ve başvuru şartları...

Türkiye genelinde işveren, İŞKUR üzerinden 79 bin 906 eleman arıyor. Yaklaşık 17 binden fazlası beden işçisi (temizlik, inşaat, taşıma, yükleme-indirme vb.) ilanı. Muhasebeci ilanları her zaman olduğu gibi yine çok yoğunken, sezonun hareketlenmesiyle birlikte turizm ve otelcilik elemanı arayışı da hızlandı.

Şoför, özel güvenlik görevlisi, çağrı merkezi, perakende ve gıda gibi birçok sektörde personel açığı var. İşte en fazla personel arayan meslekler..

Beden işçisi ( İnşaat, taşıma) : 17 bin 634 

Temizlik görevlisi: 2 bin 211

Satış danışmanı: Bin 836

Makine (dikişçi) : Bin 724

Konfeksiyon işçisi: Bin 329

Gazaltı Kaynakçısı: Bin 351

Özel güvenlik görevlisi: Bin 374

Ön muhasebeci: Bin 245

Çağrı merkezi müşteri temsilcisi: Bin 179

Garson (servis elemanı) : Bin 82

Şoför - yük taşıma: 918

Paketleme İşçisi: 777

Ambar depo görevlisi: 756

Forklift operatörü: 644

Kasiyer: 653

Elektrikçi: 712

Büro memuru - 526

Aşçı - 608

Reyon görevlisi - 495

Yayımlanan ilanlara başvuru için İŞKUR’da kaydınız olması gerekiyor. Eğer kaydınız yoksa ilk olarak ‘esube.iskur.gov.tr’ adresi üzerinden ‘üye ol’ seçeneğini tıklayarak ve TC kimlik numaranız ile gerekli bilgileri yazarak kaydınızı yapabilirsiniz.

Özgeçmiş sayfanızda yer alan ‘öğrenim bilgileri’ ile ‘meslek bilgileri’ alanlarını doldurmanız ve ‘kişisel bilgiler’ alanında yer alan ‘iş arama statüsü’ne tıklayarak iş arama statünüzü aktife almanız gerekiyor.

Özgeçmiş sayfanızı doldurduktan ve iş arama statünüzü aktife aldıktan sonra iş arayan sayfanızda ‘iş ilanları’ sekmesine tıklayarak başvurusu devam eden kamu veya özel sektör işçi alım ilanlarına ulaşabilirsiniz. 

‘Bana uygun işler’ sekmesine tıkladığınızda ise sadece özgeçmiş sayfanızda yer alan bilgilerle eşleşen (kişisel durum, meslek, öğrenim bilgisi vb.) ilanlara ulaşabilirsiniz. İlgili ilanın üstüne tıkladığınızda ilana ilişkin detaylı bilgilerin (genel hususlar, özel şartlar, meslek, öğrenim ve kişisel özellikler vb.) yer aldığı ilan detayına ulaşabilirsiniz.

Yeni yayımlanacak iş ilanlarından bildirimle haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin;

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç