76'lık Ajda Pekkan Koronavirüse Yakalandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

76'lık Ajda Pekkan Koronavirüse Yakalandı

Son dakika haberi: Geçen gün Bodrum'da konser düzenleyen Ajda Pekkan, konserden sonra rahatsızlandı.

Sağlık 3 Ağu 2022 18:08 0
76'lık Ajda Pekkan Koronavirüse Yakalandı

Ünlü şarkıcı Ajda Pekkan koronaya yakalandı.

Ünlü şarkıcı , Süperstar lakaplı Ajda Pekkan hakkında son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre geçtiğimiz gün Bodrum Yalıkavak'ta bulunan lüks ve ünlü bir mekanda hayranları ile bir araya geldi. Söylediği aşrkılar, yaptığı danslar ve sahne şovları ile hayranlarını, izleyicileri kendi,ne hayran bırakan Ajda Pekkan hakkında son dakika haberi geldi.

76 yaşında olan, yıllara meydan okuyan fiziği ve enerjisi ile Ajda Pekkan hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatırken konser 2 saat boyunca devam etti ve Pekkan'ın enerjisi hayranlarını her zamanki gibi şaşırttı. 

Bodrum konserinden sonra gelen son dakika bilgisi ise endişelendirdi. Edinilen bilgilere göre süperstar Ajda Pekkan vaka artışından nasibini aldı. 

Son günlerde rahatsızlanan ve hastaneye giderek koronavirüs testi yaptıran Ajda Pekkan'ın sonucu çıktı ve süperstar 'ın test sonucu pozitif çıktı.

76 yaşındaki süperstarın sağlık durumu hakkında herhangi bir açıklama gelmedi. Pekkan'ın önümüzdeki günlerde yapacağı konserleri iptal edildi. 

Tam adı Ayşe Ajda Pekkan olan Türk şarkıcı. 1970'lerden bu yana "Süperstar" lakabıyla anılıyor. Pekkan, güçlü bir kadın figürü çizdiği şarkılarıyla Türk pop müziğinin öne çıkan isimlerinden biri hâline geldi.

Gelen bilgilere göre ajda Pekkan'ın tedavisine başlandığı öğrenildi.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden , finans, ekonomi haberlerinden haberdar olmak için finans7.com mobil uygulamasını indirerek takipte kalın.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç