75 Bin Adayın Beklediği Jandarma Uzman Erbaş Alımı Sınav Duyurusu Geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

75 Bin Adayın Beklediği Jandarma Uzman Erbaş Alımı Sınav Duyurusu Geldi

Jandarma 7 bin 500 uzman erbaş alımında son dakika açıklaması geldi ve mülakat tarihleri belli oldu.

Sınav 18 Ekim 2022 15:25 0
75 Bin Adayın Beklediği Jandarma Uzman Erbaş Alımı Sınav Duyurusu Geldi

Jandarma uzman erbaş alımında sınava çağrı duyurusu geldi.

75 bin adayın büyük bir merakla beklediği uzman erbaş alımı duyurusu geldi. Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Personel Temin Sistemi üzerinden yapılan son dakika açıklamasında 2023 yılı uzman erbaş alımında sonuçların belli olduğu ve parasını yatıran kişilerin mülakat aşamalarına çağrıldığına yer verildi.

JAndarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Personel Temin Sistemi olan "https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris" adresi üzerinden yayınlanan duyuruda "2023 YILI SÖZLEŞMELİ UZMAN ERBAŞ TEMİNİ SINAV ÇAĞRI DUYURUSU" denildi. İşte o duyuru:

Sonuç duyurusu için https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris linkine tıklayın. Açılan sayfada Sorgula yazan kısma tıklayın ve e devlet girişi yaparak başvuru sonucunuzu, mülakat tarihinizi öğrenebilirsiniz.

SEÇİM AŞAMALARI NASIL OLACAK?

Jandarma 7 bin 500 uzman erbaş alımında KPSS ve yaş sıralamasına göre 75 bin aday seçim aşamalarına çağrıldı. Seçim aşamalarına çağrılan adaylar için para yatırma işlemi geçen haftalarda sona erdi. Parasını yatıran adaylar mülakat aşamalarına girecek. Adalar aşağıdaki seçim aşamalarından geçecek:

Seçim aşamaları ön sağlık muayenesi, fiziki yeterlilik aşaması, uygulama aşaması ve mülakat aşamasından oluşuyor. Bu aşamaları geride bırakan adaylar sağlık raporu alması için ahstaneye sevk edilecek. 

Spor aşaması şu şekilde olacak:

YEDEK ADAY ÇAĞRI DUYURUSU OLACAK MI?

Yedek aday çağrı duyurusunun olmaması bekleniyor. Ancak seçim aşamalarında yeterli adayın sınavları geçmemesi durumunda çağrı olabilir. Yedek aday duyurusu gelince kaçırmamak için TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç