7 yıldır firari olan eski Yargıtay Hakimi, Ankara'da yakalandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

7 yıldır firari olan eski Yargıtay Hakimi, Ankara'da yakalandı

Son dakika haberi geldi: Gelen haberde 7 yıldır firari olan eski Yargıtay Hakiminin saklandığı evde yakalandığı öğrenildi.

Yerel Haberler 12 Ağu 2023 13:20 0
7 yıldır firari olan eski Yargıtay Hakimi, Ankara'da yakalandı

Ankara'da eski Yargıtay Hakimi FETÖ'den gözaltına alındı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kurulan özel ekip tarafından yapılan takip neticesinde 7 senedir firari olan, hakkında yakalama kararı olan eski Yargıtay Hakimi Necmettin Özmen'in yerinin tespit edildiğine yer verildi.

FETÖ'nün haberleşme programı ByLock kullanıcısı olduğu öğrenilen Özmen'in hakkında yakalama kararı olduğu ve 7 senedir firari olduğu öğrenildi. Kendisini gizlemek için sürekli olarak kılık ve adres değiştiren Özmen'in üzerinde başka kişilere ait kimlikler olduğu ve bu kimlikleri kullandığı tespit edildi.

Gelen son bilgilere göre eski Yargıtay Hakiminin yerinin tespit edildiği ve yeri tespit edilen hakimin yurt dışına kaçmak üzere olduğu belirtildi. Verilen talimat sonrası Özmen'in tespit edilen adreste yakalandığı öğrenildi. Üzerinde 1 milyon 500 bin lira değerinde Auro, Dolar ve İsveç Frangı ile altın ele geçirilen Özmen'in Ankara Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin devam ettiği bildirildi.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç