6'lı Masanın Cumhurbaşkanı Adayı Hakkında Son Dakika Açıklaması
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

6'lı Masanın Cumhurbaşkanı Adayı Hakkında Son Dakika Açıklaması

6'lı masanın 2023'te adayının kim olacağı sorusuna Barış Yarkadaş, verilen en net cevabı aktardı.

Siyaset 14 Tem 2022 12:26 1
6'lı Masanın Cumhurbaşkanı Adayı Hakkında Son Dakika Açıklaması

Son dakika : Millet ittifakının adayı hakkıdan açıklama geldi.

Millet ittifakının Cumhurbaşkanı adayı hakkında yeni bir açıklama geldi. CHP'li eski vekil Barış Yarkadaş bugün kaleme aldığı yazısında dikkat çeken sohbeti aktardı ve Kılıçdaroğlu'nun 'adayım' dediğini aktardı. 

6'lı masanın adayının kim olacağı konusunu bugün Korkusuz Gazetesi'ndeki köşesinde kaleme alan eski CHP Milletvekili ve gazeteci Barış Yarkadaş, CHP Genel Başkanı'nın kendisini ziyarete gelen eski vekillerle görüşmeisnde adayım dediğini aktardı.

Yarkadaş bugün kaleme aldığı yazısında, "CHP eski milletvekilleri, Kılıçdaroğlu’nu sık sık ziyaret eder, izlenimlerini aktarır, önerilerini sunarlar… ‘Az konuşması, çok dinlemesi’ özelliğiyle tanınan CHP lideri, genelde yorum yapmaz, söylenenleri dinler, gerekli gördüğü takdirde ise not alır." ifadelerini kullandı ve "Kılıçdaroğlu’nu ziyaret edenler, CHP liderinin bu özelliğinin son dönemlerde biraz değiştiğini, sohbetlerde artık daha çok fikir beyan etmeye başladığını ifade ediyorlar." dedi. 

ADAY OLACAK MISINIZ?

Düzenlenen bu sohbetlere katılan eski bir vekilin söylediklerini aktaran Yarkadaş, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na aday olup olmayacağının sorulduğunu , Kılıçdaroğlu'nun da buna cevap verdiğini aktardı. Yarkadaş o açıklamayı, "Kılıçdaroğlu hiç duraksamadan 'Adayım' yanıtını veriyor. Milletvekili arkadaşımız bunun üzerine, 'Peki, Altılı Masa’dan isminiz çıkar mı?' diye sorunca, CHP lideri bu kez 'Masadan benim ismimin çıkacağına inanıyorum. Bir sorun yaşanmaz…' diyor." şeklinde aktardı.

SEÇİMLER HAZİRAN 2023'TE

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri Haziran 2023'te yapılacak.

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Adayları felan yok ya. Ancak seçmenleri ile dalga geçiyorlar resmen. Bir daha size oy moy yok.