6 Ay Geri Ödemesiz Taşıt Kredisi ile İ10 Kampanyası Başladı: İşte Hyundai i10 Fiyat Listesi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

6 Ay Geri Ödemesiz Taşıt Kredisi ile İ10 Kampanyası Başladı: İşte Hyundai i10 Fiyat Listesi

Hyundai i10 almak isteyen vatandaşlara iyi haber geldi. Gelen son bilgilere göre 6 ay geri ödemesiz konut kredisi kampanyasının başladığına yer verildi.

Taşıt 22 Nisan 2022 21:18 1
6 Ay Geri Ödemesiz Taşıt Kredisi ile İ10 Kampanyası Başladı: İşte Hyundai i10 Fiyat Listesi

Araba almak isteyenlere Hyundai'den iyi haber geldi. İ10 kampanyası başladı. 

Araba almak isteyen vatandaşlar , son günlerde bu hayalinden vazgeçmiş durumda. Hem sıfır hem de ikinci el araba fiyatlarına gelen zamların ardından artık araba almak , daha doğrusu iyi bir araba almak isteyenler elleri boş şekilde toplu taşımanın yolunu tutuyor. 

ÇİP KRİZİ

Araba fiyatlarını geçtiğimiz yıllardan bu yana arttıran en önemli faktör çip krizi olarak öne çıkıyor. 2 yıldır devam eden çip krizi nedeniyle araç üretimleri oldukça düştü. Sıfır araba üretiminin düşmesi sonrası sıfır arabaların fiyatları arttı. Buna paralel olarak ikinci el araba fiyatlarında da ciddi artışlar oldu.

EMTİA FİYATLARI REKOR KIRDI

Rusya ile Ukrayna arasında devam eden savaş nedeniyle tüm dünyada emtia fiyatları rekor kırmaya devam ediyor. Otomotiv yapımında kullanılan ürünlerin girdi maliyetlerinde yaşanan yüksek artış , fiyatların daha da yukarı tırmanmasına neden oldu. 

FAİZLER

Taşıt kredisinde faizler şu aralar yüksek. Yükske faizler nedeniyle vatandaş kredi çekemiyor ve araba alamıyor. Konut kredisi faizlerinin düşmesini bekleyen vatandaşlar, bu konuda bankalardan müjdeli haber bekliyor. Ancak kısa vadede bir faiz indirimi görünmüyor.

ENFLASYON

Rekor kıran enflasyon nedeniyle geçim sıkıntısı çeken vatandaşlar para biriktirip araba almak bir yana evinin geçimin izar zor sağlıyor. Temel ihtiyaç ürünlerini almakta zorlanan vatandaşlar, arttırdıkları para ile birikim yaparak araba almak istiyor. 

HYUNDAİ KAMPANYA BAŞLATTI

Edinilen son dakika bilgilerine göre otomotiv devi Hyundai bir kampanya başlattı. 30 Nisan tarihine kadar geçerli olacak kampanyada Hyundai İ10 alan müşteriler, 6 ay geri ödeme yapmıyor ve ödemelerine 6 ay sonra başlıyor. 

"i10. Şimdi alın, 6 ay sonra ödemeye başlayın." başlığı ile yayımlanan İ10 kampanyasında aracın fiyatları şu şekilde paylaşıldı:

Hyundai i10 1.0 MPI 67 PS Jump Benzin/Manuel – 262.400 TL'den satışa sunuluyor.
Hyundai i101.0 MPI 67 PS Jump Benzin/AMT – 294.450 TL'den satışa sunuluyor.
Hyundai i101.2 MPI 84 PS Style Benzin/AMT – 302.700 TL'den satışa sunuluyor.
Hyundai i101.2 MPI 84 PS Elite Çift Renk Benzin/AMT – 323.500 TL'den satışa sunuluyor.

Kampanya hakkında verilen bilgide ise "Kampanya 30.04.2022 tarihine kadar tüm Hyundai yetkili satıcılarında geçerlidir. Şimdi alın, 6 ay sonra ödemeye başlayın Kredi Kampanyası, Garanti BBVA tarafınca tüm vade ve tutarlardaki 6 Ay ertelemeli kredi kullanımlarında %1,79’dan başlayan faiz oranları ile" ifadelerine yer verildi. 

Diğer bankalardan kredi çekmek isteyen vatandaşlar için ise "Yapı Kredi tarafınca tüm vade ve tutarlardaki 3 Ay ertelemeli kredi kullanımlarında %1,79’dan başlayan faiz oranları ile, TEB Cetelem tarafınca değişen vade ve tutarlardaki 5 Ay ertelemeli kredi kullanımlarında %2,39’dan başlayan faiz oranları ile" denildi. 

Söz konusu kampanyaya başvuru yapmak için size en yakın Hyundai yetkili servisine müracaat edebilirsiniz.

Kaynak: Finans7.com

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Peşinat varımdır acaba