56 KPSS ile devlete büro memuru ataması yapıldı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

56 KPSS ile devlete büro memuru ataması yapıldı

Merkezi atamalarda 56 KPSS ile Çevre Bakanlığı bünyesine büro personeli alımı yapıldığı görülüyor. İşte o kadro ve detaylar.

KPSS 21 Ara 2022 17:26 3
56 KPSS ile devlete büro memuru ataması yapıldı

Son dakika: 56 KPSS puanı ile devlete büro memuru ataması yapıldı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasında KPSS 2022/12 kapsamında yapılan personel alımının tercih sonuçlarının açıklandığına yer verildi. Sonuçların açıklanmasından sonra KPSS taban tavan puanları da açıklandı. Açıklanan taban puanlara baktığımızda 56 KPSS puanı ile büro personeli alımı yapıldığı görülüyor. Öte yandan 36 büro personeli kadrosunun da boşta kaldığı görülüyor.

BAŞVURU VE ATAMA SAYILARI

KPSS 2022/12 Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının özleşmeli pozisyonlarına yerleştirme sonuçlarına ilişkin sayısal verilere baktığımızda 741 ön lisans mezunu kadroya 1549 kişinin başvuru yaptığı ve tüm adayların yerleştiği görüldü.

KPSS'siz ve KPSS ilanları için TIKLA İNDİR

Lisans kadrolara baktığımızda ise 846 kadronun olduğu, 45 bin 605 kişinin tercih yaptığı ve 810 kişinin bu kadrolara yerleştiği görüldü. Toplamda 36 kadro ise boşta kaldı.

HANGİ KADROLAR BOŞTA KALDI

Açıklanan kılavuza baktığımızda Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı 36 kadronun boşta kaldığını bildirdi. Kadroların büro personeli kadroları olduğu görüldü. Boşta kalan kadrolara Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi, Gayrimenkul ve Varlık Değerlendirme veya Gayrimenkul ve Varlık Değerleme lisans programlarının birinden mezun olanlardan tercih alınmıştı. 

56 KPSS İLE ATAMA OLDU

Yukarıdaki gibi 4449 nitelik kodu ile büro personeli alımı yapılan kadroya 56 KPSS ile atama oldu. İşte o kadrolar:

Kadın erkek diğer adaylarla bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP ET

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (3)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Ortaogretim mezunlarını almıyorlar niyeyse tecrübeli istiyor bide her kpssye giren tecrübeli değil.sonra derler ki kimseyi mağdur etmedik hadi oradan ya
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Böyle saçma bölüm isterseniz tabi boş kalır.sanki her başvuran işinde tecrübeli,
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
ortaöğretim mezunuda alı sın lütfen