5500 Lira Maaşla A101 Farklı Pozisyonlarda Personel Alımı Yapıyor...
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

5500 Lira Maaşla A101 Farklı Pozisyonlarda Personel Alımı Yapıyor...

Türkiye'de 81 ilde aktif olarak hizmet veren zincir market A101 personel alımı yapmaya devam ediyor.

İŞKUR İlanları 6 Tem 2022 23:29 0
5500 Lira Maaşla A101 Farklı Pozisyonlarda Personel Alımı Yapıyor...

Türkiye'de 81 ilde aktif olarak hizmet veren zincir market A101 personel alımı yapmaya devam ediyor. A101 en az lise mezunu olmak şartıyla personel alımı yapacağını duyurdu. İşte başvuru detayları...

Zincir market denildiği zaman akla ilk gelen isimlerin başında yer alan A101, personel alımı için yeni ilan yayınladı. İlana göre istihdam edilmek üzere 5500 TL maaş ile en az lise mezunu olmak şartıyla kasiyer, şoför ve depo sorumlusu alımı yapacak.

Başvuru yapmak isteyen adaylar için A101 içerisinden çok farklı pozisyonlar var. Yalnızca kasiyer veya şoför olarak değil de daha farklı kadrolarında da kendinize iş imkânı bulabilirsiniz. A101 bünyesindeki bazı kadrolar; Depo Görevlisi, Kasiyer, Satış Müdürü, Mağaza Yönetici Yardımcısı, Mağaza Yöneticisi, Depo Şoförü, İdari İşler, Mali İşler, Satın Alma, Bilişim Sistemleri, Muhasebeci ve Depo Araç Bakım Personeli olarak kendinize dilediğiniz pozisyon için başvuru yapabilirsiniz.

BAŞVURU ŞARTLARI

-30 yaşını doldurmamış olmak,

-Market veya hizmet sektöründe tecrübeli olmak,

-Minimum lise mezunu olmuş olmak,

-Erkek adaylarda askerlik ile ilişkilerinin olmaması,

-Çalışma saatlerine uyum sağlayabilmek,

-Zorlu iş temposuna uyum sağlamak,

BAŞVURU SÜRECİ

A101 bünyesinden çalışmak isteyen başvuru yapacak adayların başvuru formunu doldurmaları gerekiyor. Formları A101 mağazalarından ve A101 resmi web sitesinden bulabilirsiniz.

Yapacağınız iş başvurusu için başvuru formunda sizlerden kişisel bilgileriniz, eğitim bilgileriniz ve iş tecrübelerinizle alakalı kısımlar yer alıyor olacak o kısımları doldurmanız gerekiyor.

Öte yandan A101 İŞKUR üzerinden de personel alımı ilanları yayımlamaya devam ediyor. Yayımlanan ilanlara baktığımızda A101 marketler bünyesine 769 personel alımı yapılacağı görüldü. Birçok şehre yapılan personel alımları en az ilkokul mezunları arasından yapılıyor olup İŞKUR üzerinden yayımlanan iş ilanları detayları şu şekilde:

İŞKUR üzerinden giriş yaparak daha fazla ilanları görüntülebilir ve başvurusu yapabilirsiniz.

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç