522 beygir gücünde Li Mega tanıtıldı: İşte fiyatı ve özellikleri
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

522 beygir gücünde Li Mega tanıtıldı: İşte fiyatı ve özellikleri

522 beygir gücünde yeni elektrikli otomobil açıklandı. İşte Li Auto'nun çıardığı ilk tam elektrikli Li Mega.

Taşıt 4 Mart 2024 0
522 beygir gücünde Li Mega tanıtıldı: İşte fiyatı ve özellikleri

7 koltuklu 544 beygir gücünde araç göz doldurdu.

Li Auto, ilk tamamen elektrikli arabası olan Li Mega'yı satışa çıkardığını açıkladı. Gelen son dakika açıklamasına baktığımızda aracın fiyatının da belli olduğu görülürken aracın 12 dakikalık şarjla 500 km'lik yol gidecek olması, bu piyasada adından oldukça söz ettirecek gibi duruyor.

714 km menzil, 544 beygir güç ve 7 koltuğa sahip elektrikli MPV satışta başlığı ile verilen habere baktığımızda aracın 520 kW üstü DC şarj hızlarına çıkabilen 7 kişilik minivanın 16 noktadan masaj yapabilen ısıtmalı ve soğutmalı koltukları olduğu, 21 hoparlörlü Dolyb Atmos ses sistemi bulunduğu bildirildi.

102,7 kWh CATL üretimi NMC bataryanın bulunduğu söz konusu araç, firmanın yaptığı açıklamada 15,9 kWh/100 km tüketim ortalaması ile sürüş sağlayacak. Tam şarjla 714 km yol gidilecek.

FİYATI NE KADAR?

Aracın fiyatı hakkında da açıklama geldi. Gelen açıklamada aracın fiyatının 77 bin 600 dolar olduğu bildirildi. İlk teslimatlar 11 Mart tarihinde başlıyor. Nisan sonuna kadar verilen siparişlere 20 kW ev tipi DC şarj ünitesi ya da 3 bin kWh şarj hediyesi verilecek.

TL karşılığında ise aracın 2 milyon 436 bin lira civarında olduğu görülüyor. KDV ve ÖTV eklenmesi ile fiyatın 4 milyon üzerinde olması bekleniyor. Sizce bu para verilir mi? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

İşte aracın görüntüleri:

Sizce araç nasıl? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç