500 Dolara Balkon Kiralayanlara Kötü Haber: Tarkan'ın İzmir Konserinin Yeri Değişti
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

500 Dolara Balkon Kiralayanlara Kötü Haber: Tarkan'ın İzmir Konserinin Yeri Değişti

Tarkan'ın İzmir'deki konseri , sahne çökmesi nedeniyle iptal edildi ve başka bir yere alındı.

Kültür Sanat 8 Eylül 2022 16:03 0
500 Dolara Balkon Kiralayanlara Kötü Haber: Tarkan'ın İzmir Konserinin Yeri Değişti

500 dolara konser için balkon kiralayanlara kötü haber: Tarkan konserinin yeri değişti.

Megastar lakabı ile tanınan Tarkan'ın İzmir konseri için geri sayımda sona gelinirken önceki gün flaş bir haber geldi. Gelen bilgilere göre Tarkan'ın konser vereceği yerde kurulan dev platform çöktü.

Dün 23.00 sularında meydana gelen olayda, bir hafta önce kurulum çalışmasına başlayan sahnede bir anda çökme yaşandı. Yaşanan faciada bir kişi yaralanırken olay yerine çok sayıda sağlık polis ve arama kurtarma ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri çalışmalar yaptı ve platformda sadece 1 kişinin yaralandığı tespit edildi. 

Konu ile ilgili bir açıklama yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer "Tarkan'ın sahne alacağı konser alanında yaşanan kaza için çok üzgünüz. Herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmaması ile teselli buluyoruz. Konserle ilgili tekrar bilgilendirme yapacağız" ifadelerini kullandı.

Söküm işlemine başlandı ve belediyeye ait itfaiye araçları ile 6 adet vincin yeni bir kaza riskine karşı platformu sabitlediği ve bunun ardındna platformun sökümüne parça parça başlandığı öğrenildi. Kordon'da yaşanan şiddetli rüzgar nedeniyle önce platformdaki brandaların kaldırılacağı ve daha sonra sahnedeki sistemlerin parçalar şeklinde söküleceği öğrenildi.

Konserin yeni yeri belli oldu. Gündoğdu Meydanında hazırlıklar başladı ve yeni konserin burada yapılacağı öğrenildi. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Tarkan, sosyal medya hesabından "Güzel İzmir, yarın akşam Gündoğdu Meydanı’na hepinizi bekliyorum. Nazarımız da çıktığına göre İzmir’in kurtuluşunun 100. yılını büyük bir coşkuyla kutlayabiliriz" dedi.

500 DOLARA BALKON KİRALANMIŞTI

Cumhuriyet Meydanına bakan evi olanların Tarkan konseri için balkonlarını 500 dolara kiraladığı haberleri gündemde çok konuşulmuştu.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç