500 bin TL'ye elektrikli araba: Türkiye'ye sonunda geliyor!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

500 bin TL'ye elektrikli araba: Türkiye'ye sonunda geliyor!

Son dakika haberi geldi: Gelen haberde Türkiye'ye 3 yeni elektrikli araba geleceği bildirildi. İşte 500 bin TL'ye elektrikli araba.

Fiyat Listesi 13 Eylül 2023 13:55 0
500 bin TL'ye elektrikli araba: Türkiye'ye sonunda geliyor!

Ve Türkiye'ye geldi: 500 bin TL'ye elektrikli araba.

Elektrikli araba almak isteyen vatandaşları ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Gelen açıklamada 500 bin liralık fiyata elektrikli araba alabileceğinize yer verildi.

Gazeteci Emre Özpeynirci yaptığı son dakika açıklamasında 182 km menzile sahip olan elektrikli aracıun Türkiye'de satışa sunulacağını söyledi.

"500 bin TL’ye 182 km menzilli mikro elektrikli" başlığı ile açıklama yapan Özpeynirci, Ümit Karaarslan'ın sektöre elektrikli araçlarla döneceğini söyleyerek, "Türkiye’de uzun yıllar Hyundai, Honda, Suzuki, Toyota gibi büyük şirketlerde üst düzey yöneticilik yapan Ümit Karaarslan, sektöre elektrikli araçlarla geri döndü" ifadelerini kullandı.

3 MODELLE TÜRKİYE'YE GELİYOR

Edinilen bilgilere göre aracın 3 modelle Türkiye piyasasına geleceği öğrenildi. Özpeynirci bu modellerle ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Merkezi ABD olup Çin’de üretim yapan elektrikli ticari araç markası Cenntro’yu Türkiye’ye getiren Karaarslan, 3 modelle faaliyetlerine başlıyor.

Cenntro Elektromobilite Araçlar A.Ş.’nin satışa sunacağı bu elektrikli ticari modeller ise Logistar 360, Metro ve Avantier

Özellikle elektrikli mikro ticari araç Avantier, 90 km maksimum hız, 182 km menziliyle Türkiye’nin bugün ekonomik şartlarına uygun bir araç olarak dikkat çekiyor. Fiyatının yaklaşık 500 bin TL civarında olması bekleniyor"

İşte o araç (Sizce nasıl? 500 bin TL verilir mi? Aşağıdaki yorum kısmından yazın)

BİR DE TİCARİ ARAÇ GELİYOR

Özpeynirci açıklamasında şunları söyledi:

"Ümit Karaarslan'ın Cenntro markasıyla satışa sunacağı diğer iddialı model ise LS 260

7.5 m3 taşıma hacmi, 1.280 kilogramlık taşıma kapasitesi ve 270 kilometreye varan menzili sahip LS 260 ise ticaret, paket teslimatı, kurye hizmetleri, ekspres ve paket hizmetleri için oldukça ideal gözüküyor"

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç