50 TL'ye Pantolon, 100 TL'ye Mont Kaban ve 100 TL'ye Ayakkabı: İkinci El Elbiselere Büyük Rağbet
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

50 TL'ye Pantolon, 100 TL'ye Mont Kaban ve 100 TL'ye Ayakkabı: İkinci El Elbiselere Büyük Rağbet

Hazır giyimde art arda zamlarla birlikte artık vatandaşlar, elbisede ayakkabıda ikinci el piyasasına döndü.

Market İndirim Katalogları 13 Kasım 2022 08:44 1
50 TL'ye Pantolon, 100 TL'ye Mont Kaban ve 100 TL'ye Ayakkabı: İkinci El Elbiselere Büyük Rağbet

Artık kıyafet ve ayakkabıda da ikinci ele döndük.

Hazır giyim sektöründe son dönemde yaşanan ciddi fiyat zamları nedeniyle şimdi uygun fiyata bir ayakkabı bir elbise bulmak oldukça zorlaştı. Ciddi şekğilde artan fiyatlar sonrası elbise alamayan vatandaşlar, mecburen ikinci el piyasasına döndü. Birçok ikinci el uygulama üzerinden yayınlanan elbise ve ayakkabı ilanları artarken artık dükkanlarda da ikinci el elbise satışları başladı.

İkinci el ev, araba zaten hayatımızda olan şeyler iken son dönemde ikinci el telefonların sıfır gibi satılması olayı başladı. Taşıtta da Renault , yenilenmiş ikinci el araba satışını gelecek sene yapacak. Artık elbisede de yenilenmiş 2. el elbise dönemi başladı.

Dükkan sahipleri, aldıkları ikinci el elbiseleir yıkayıp ütüleyerek askılıyor ve bu şekilde daha uygn fiyatlara bu elbiseleri satışa koyuyor. Bir esnaf yaptığı açıklamada bu ürünlere ilginin artık daha fazla olduğunu , vatandaşların bu ürünleri aldığını söyledi.

İkinci el elbise ayakkabı sektörüne baktığımızda bu şekilde satış yapan esnaflar, pantolonların 10 ile 50 lira arasında satıldığını söyledi. Bunun yanı sıra marka kabanlar 100 ile 150 lira arasında satılıyor. Gömlekler 20 liradan başlayarak 50 liraya kadar çıkarken spor ayakkabılar ise 30 lira ile 100 - 150 lira aralığında.

İkinci el elbise satışı yapan birçok mağazada son günlerde ciddi şekilde yoğunluk yaşanıyor. Siz de bu şekilde uygun fiyata ürün almak için ikinci el eşya satışı yapan mağazalara gidebilirsiniz.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
adres neresi acaba