50 bin TL uygun faizli ihtiyaç kredisi başvurusu başladı: İşte hesaplaması 2023 Mayıs
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

50 bin TL uygun faizli ihtiyaç kredisi başvurusu başladı: İşte hesaplaması 2023 Mayıs

Bankaların yeni müşterilere kredi kampanyaları devam ediyor. ING Bank, uygun faizli 50 bin TL kredi veriyor. İşte kredi hesaplaması.

Kredi 17 Mayıs 2023 13:41 0
50 bin TL uygun faizli ihtiyaç kredisi başvurusu başladı: İşte hesaplaması 2023 Mayıs

Son dakika haberi: ING Bank ihtiyaç kredisi faizini düşürdü: 50 bin TL verilecek.

ING Bank tarafından bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada banka tarafından ihtiyaç sahiplerine uygun faizli 50 bin TL ihtiyaç kredisi verileceği bildirildi. Söz konusu kredinin detaylarına baktığımızda başvuruların başladığı görülürken kredinin 50 bin liraya kadar verildiği bildiriliyor. Peki ihtiyaç kredisi faiz oranı nedir? 50 bin lira ihtiyaç kredisi çeken bir kişi, bankaya ne kadar geri ödeme yapacak? İşte uygun faizli verilen ihtiyaç kredisinin detayları.

Kredi detayına baktığımızda yeni müşterilere özel Turuncu Ekstralı kredi kullanımlarında 50 bin lira ve 12 ay vadeye kadar 1.39'luk faiz kampanyasının olduğu görülüyor. Aylık harcama hedefine ulaştığınızda ise indiirm devam  ediyor. Bankadan konu ile ilgili yapılan açıklamada kredi detayları şu şekilde verildi:

"Yeni müşterilere özel, Turuncu Ekstra’lı kredi kullanımlarında 50.000 TL ve 12 ay vadeye kadar %1,39 yansıyan faizli kredi fırsatı bulunmaktadır. Turuncu Ekstra aylık harcama hedefine ulaşıldığında, bir sonraki ay sözleşme faizi ile %1,39 yansıyan faiz arasında kalan tutar farkı Turuncu Ekstra’lılara nakit iade olarak ödenir. Sözleşme faizi %1,79’dan başlar. 

Faiz oranları %1.39  ile %6,99 arasında değişmekte olup tutar ve vadeye göre değişiklik göstermektedir.  

Bu faiz oranlarından yararlanmak için Kredim Güvende Hayat Sigortası ile kullandırım yapılmalıdır.              

ING kampanya koşullarını değiştirme, gerektiğinde kefil ve gelir belgesi talep etme ve uygun görmediği kredi başvurularını onaylamama hakkına sahiptir.    

HangiKredi finansal ürünlerin karşılaştırılması ve başvuruların kullanıcılar tarafından bankalara yapılması konusunda destek olur. Gösterilen faiz oranı banka tarafından iletilen bilgi olup, kredi notunuza ve sigorta kullanım durumunuza göre değişkenlik gösterebilmektedir. HangiKredi’nin bu kapsamda herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır"

KREDİ GERİ ÖDEME HESAPLAMASI

Kredi hesaplamasına baktığımızda ise 50 bin lirayı 12 ay vade ile çekecek vatandaşlar, bankaya her ay 4 bin 760 TL ödeme yapar. 12 ayın sonunda 50 bin lira için bankaya toplamda 57 bin 378 TL ödeme yapılmış olacak. Kredi başvurusu bankaya yapılmaktadır. Yukarıdaki hesaplama 1.69'a göre yapılmıştır. Faiz oranının, yukarıdaki şartların sağlanması ile 1.39'a düşmesi sonrası geri ödeme tutarı daha da azalacaktır.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç