5 Günlük Hava Durumu Açıklandı: Şiddetli Yağmur Geliyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

5 Günlük Hava Durumu Açıklandı: Şiddetli Yağmur Geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bir açıklama yapıldı ve birçok şehre kuvvetli yağışların görüleceğine yer verildi.

Yerel Haberler 16 Mayıs 2022 19:15 0
5 Günlük Hava Durumu Açıklandı: Şiddetli Yağmur Geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlğü tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada birçok şehre kuvvetli yağış uyarısı yapıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada birçok şehre kuvvetli yağış geleceği , yağışların bu hafta içinde de devam edeceğine yer verildi. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda Türkiye geneli hava durumuna yer verdik.

BUGÜN HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

Meteoroloji resmi sayfasından yapılan açıklamada bugünkü hava durumu ile ilgili, "Ülkemiz genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu (Eskişehir, Yozgat ve Sivas hariç), Batı Karadeniz’in iç kesimleri ile Iğdır, Muş, Ağrı, Van, Hakkari, Adıyaman, G. Antep ve Kilis çevreleri ile bu akşam saatlerinde Kırklareli, Denizli, Uşak ve Afyonkarahisar çevreleri, Aydın'ın doğu kesimleri ve Kütahya'nın güney kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor." ifadelerine yer verildi. 

17 MAYIS 2022 SALI HAVA DURUMU

Salı günü ülkemizin iç anadolu bölgesi ile akdeniz bölgesinde , doğu anadolu bölgesinde yağış bekleniyor. Diğer illerin parçalı bulutlu olması bekleniyor. 

 

18 MAYIS 2022 ÇARŞAMBA HAVA DURUMU

Çarşamba günü için yayımlanan hava durumuna baktığımızda Marmara bölgesi ile batı karadeniz bölgesinde ve doğu anadolu bölgfesinde kuvvetli yağışların beklendiği , diğer illerde ise parçalı bulutlu havanın beklendiğine yer verildi.

19 MAYIS 2022 PERŞEMBE HAVA DURUMU

Perşembe günü ise ülke genelinde yağışlı hava bekleniyor. Akdeniz, doğu karadeniz, egenin güney kesimleri ve doğu anadolu bölgesinde kuvvetli yağışlar bekleniyor. 

20 MAYIS 2022 CUMA HAVA DURUMU

Cuma günü ise kuvvetli yağışlar yerini sağanak yağışilara bırakacak. Marmara bölgesi, ege, karadeniz ve Doğu aandolu2da sağanak bekleniyor. İşte ülke genelinde Cuma günü için beklenen hava durumu

21 MAYIS 2022 CUMARTESİ HAVA DURUMU

Cumartesi günü için yayımlanan hava durumu tahmin raporuna baktığımızda sadece karadenizin doğu kesiminde yağış bekleniyor. İşte 21 Mayıs 2022 tarihine dair ülke genelinde hava durumu tahmin raporu:

 

Sıcaklıklar ise ülke genelinde mevsim normallerinin altında seyredecek. Cuma gününden sonra sıcaklıkların artmaya başlayacağı öğrenildi. 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç