5 Günde 5 Tavan Yapan Seyitler Kimya'dan Son Dakika Hisse Açıklaması SEYKM
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

5 Günde 5 Tavan Yapan Seyitler Kimya'dan Son Dakika Hisse Açıklaması SEYKM

Seyitler Kimya adlı hissede son 5 günde yaşanan yükselişle ilgili son dakika açıklaması geldi.

Borsa 25 Kasım 2022 09:15 0
5 Günde 5 Tavan Yapan Seyitler Kimya'dan Son Dakika Hisse Açıklaması SEYKM

Seyitler Kimya (seykm) Hissesinde bir haftada büyük yükseliş.

Hisse senedi piyasasında son günlerde ciddi ataklar görülmeye devam ediyor. Son sert yükseliş ise Seyitler Kimya hissesinden geldi.

KKM'DEN ÇIKAN BORSAYA GELİYOR

Kur Korumalı MEvduat hesaplarında çıkışlar yaşanıyor. Dolar kurunun son dönemlerde yükselmemesi nedeniyle KKM hesaplarında vatandaşlar, sadece faiz geliri sağlayabiliyor. Bu da enflasyonun çok altında olurken KKM'den çıkanlar, şu sıralar en çok kazandıran yatırım aracı olan borsaya yönelmeye başladı.

Borsaya yatırımcı akınının sürmesi ile birlikte bazı hisselerde sert harekatler görülmeye devam ediliyor. Son olarak Seyitler Kimya adlı hissede gelen özel bir durum yok açıklamasına rağmen hissenin yüzde 50'nin üzerinde yükseldiği görüldü. 

Şirket tarafından konu ile ilgili yapılan son dakika açıklamasında, "Şirketimiz payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve/veya miktar hareketine ilişkin olarak, mevcut durum itibariyle Sermaye Piyasası Kurulu’nun II-15.1 sayılı Özel Durumlar Tebliği kapsamında, Şirketimiz tarafından kamuya açıklanmamış özel bir durumu bulunmamaktadır" ifadelerine yer verildi.

SON FİYAT NE?

Hisse senedinin son 5 günlük grafiği şu şekilde:

Grafiğe bakıldığında , bundan 5 gün önce 8.05 TL seviyesinde olan söz konusu hisse, 5 günde yüzde 53'lük bir artış göstererek 12.33 TL seviyesine kadar yükseldi. 

Finans7.com | Ankara

Sorumluluk reddi beyanı: Yazıda yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir. Finans7 yatırım tavsiyesi vermez.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç