5 bankadan kamu personelleri ve özel sektör çalışanlarına faizsiz 30 bin TL kredi: Başvuru başladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

5 bankadan kamu personelleri ve özel sektör çalışanlarına faizsiz 30 bin TL kredi: Başvuru başladı

5 bankadan kamu personelleri ve özel sektör çalışanlarına faizsiz kredi açıklaması geldi. İşte faizsiz kredi kampanyası başvuru detayları.

Kredi 4 Mart 2024 1
5 bankadan kamu personelleri ve özel sektör çalışanlarına faizsiz 30 bin TL kredi: Başvuru başladı

5 bankadan kamu ve özel sektör çalışanlarına faizsiz kredi.

Bankalardan peş peşe açıklamalar geldi. Gelen açıklamalara baktığımızda kamu ve özel sektörde çalışan vatandaşlara özel 30 bin TL faizsiz ve takstili kredi kampanyasının başladığına yer verildi. Bizde bu yazımızda Mart ayına özel bankalar tarafından duyurulan kampanyaların detaylarına yer verdik. İşte bankalar tarafından verilen kredi kampanyalarının detayları...

MART AYI DUYURUSU GELDİ

Bankalar Mart ayı kampanyalarını açıkladı. Açıklanan kampanyalarda detaylara şu şekilde yer verildi:

QNB FİNANSBANK

QNB Finansbank tarafından yapılan açıklamada 10 bin lira faizsiz ihtiyaç kredisi ve 20 bin TL anında kredi verileceği bildirildi.  Toplamda 30 bin liralık faizsiz kredi imkanı 6 ay vade ile verilecek. 

AKBANK

Akbank bir açıklama yaptı ve bankadan yapılan açıklamada 10 bin TL ihtiyaç kredisi, 20 bin TL'de nakit avans verileceği bildirildi. Faizsiz ve taksitli olarak verilecek kredi kampanyası için başvurular başladı.

İŞ BANKASI

Faizsiz kredi veren bir diğer banka ise İş Bankası. Türkiye İş Bankası tarafından yapılan son dakika açıklamasında faizsiz 6 ay vadeli 30 bin TL nakit avans kampanyasının başladığına yer verildi. 

GARANTİ BBVA

Garanti BBVA: Faizsiz nakit avans veren banka ise Garanti Bankası oldu. Banka 20 bin TL nakit avans verirken 10 bin lira ihtiyaç kredisi veriyor. Söz konusu finansman desteği 30 bin lira oldu. 

DENİZBANK

Denizbank tarafından yapılan açıklamada ise faizsiz 6 ay vadeli 20 bin TL faizsiz nakit avans verileceği bildirildi. Açıklamada, "Yeni müşterilere özel, %0’dan başlayan faiz oranlarıyla 20.000 TL’ye varan kredi ve faizsiz 10.000 TL’ye varan Taksitli Nakit fırsatı MobilDeniz’de!" 

Finans7.com I Ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 4 Ay Önce
vakıf bank puanı düşük diye müşterisine neden kredi vermiyor illaki kredi kartımı kullanmak zorunda velevki diğer ödemeler ve krediler zamanında ödendiği halde ihtiyaç anında neden tekrar verilmiyor bunada çözüm bulunursa seviniriz saygılar