5 Bankadan Faizsiz Kredi Müjdesi (Garanti, Yapı Kredi, Denizbank, QNB ve Kuveyt Türk Hangi Kredi)
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

5 Bankadan Faizsiz Kredi Müjdesi (Garanti, Yapı Kredi, Denizbank, QNB ve Kuveyt Türk Hangi Kredi)

Acil nakit paraya ihtiyacı olan vatandaşlara yönelik yeni bir kampanya duyuruldu. Faizsiz nakit avansın detayları yazımızda.

Kredi 3 Ekim 2022 22:07 0
5 Bankadan Faizsiz Kredi Müjdesi (Garanti, Yapı Kredi, Denizbank, QNB ve Kuveyt Türk Hangi Kredi)

5 bankadan faizsiz kredi müjdesi: Hangi Bankalar sıfır faizli kredi veriyor?

KRedi çekmek, acil ihtiyaçalrını karşılamak isteyen vatandaşlar, bankalara müracaat ederek nakit ihtiyacını karşılıyor ve bunu belirli bir faiz ve vade üzerinden bankaya geri ödüyor. Ancak bankalar zaman zaman yaptıkalrı kampanyalarda , vatandaşlara faizsiz kredi imkanı sunuyor. Bu kampanyalardan biri de Ekim ayında başladı. 5 banka tarafından yapılan son dakika açıklamasında en kapsamlı faizsiz nakit avans kampanyasının başladığı görüldü. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda fiazsiz nakit avans imkanı ile vatandaşlara faizsiz kredi veren banklara yer verdik.

Denizbank: Banka tarafından yapılan son dakika açıklamasında , ilk defa banka müşterisi olacaklara 5 bin  liraya kadar nakit avans verildiği bildirildi. Açıklamada, "DenizBank bireysel kredi kartınıza tanımlanacak 6 ay vadeli 0 faizli 5.000 TL Taksitli Nakit Avans fırsatını ve 1 yıllık BluTV üyeliğini kaçırmayın!" denildi.

QNB Finansbank: QNB Finansbank tarafından yapılan son dakika açıklamasında aynı Denizbank'ta olduğu gibi 5 bin lira 0 faizli 6 ay vadeli nakit avans kullandırılacağı bildirildi. 

Garanti BBVA : Garanti tarafından "5.000 TL'ye varan %0 faizli ve masrafsız taksitli nakit avans" başlığı ile yapılan açıklamada "Garanti BBVA mobilden şubeye gitmeden müşterimiz olup, kredi kartı başvurusu yapınm, başvurunuz onaylandığında 5.000 TL'ye varan faizsiz ve masrafsız taksitli nakit avans'tan 6 ay taksitle yararlanın.

Yapı Kredi: Yapı Kredi Bankası tarafından yapılan son dakika açıklamasında ilk defa müşteri olacaklara 5 bin liraya kadar 0 faizli nakit avans fırsatının sunulacağına yer verildi.

Kuveyt Türk: Kuveyt Türk tarafından yapılan açıklamada ilk defa müşteri oalcaklara 2 ay ertelemeli 12 ay vadeli 5 bin TL faizsiz nakit avans sağlanacağına yer verildi. 

5 banka tarafından yayınlanan faizsiz finansmana erişim için bankalara müşteri olmak zorundasınız. Müşteri olduktan sonra faizsiz nakit avans için başvuru yaparak faizsiz 5 bin lira kampanyasındna faydalanabileceksiniz.

Söz konusu faizsiz nakit avansa başvuru için 18 yaşını geçmiş olmak şartı var.

Finans7.cm'u takip ederek banka kredi haberlerinden haberdar olabilirsiniz.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç