5 bankadan emeklilere faizsiz 25 bin TL kredi başvuru başladı: Akbank, İş Bankası, QNB Finansbank, Garanti ve Yapı Kredi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

5 bankadan emeklilere faizsiz 25 bin TL kredi başvuru başladı: Akbank, İş Bankası, QNB Finansbank, Garanti ve Yapı Kredi

5 bankadan son dakika açıklaması geldi ve faizsiz 25 bin TL nakit avans kampanyasının başladığına yer verildi. İşte emekli kampanyası.

5 bankadan emeklilere faizsiz 25 bin TL kredi başvuru başladı: Akbank, İş Bankası, QNB Finansbank, Garanti ve Yapı Kredi

5 bankadan emeklilere faizsiz kredi.

Milyonlarca emekliyi ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. gelen açıklamada 5 bankanın emeklilere faizsiz kredi vereceği öğrenildi. Verilecek faizsiz krediye baktığımızda 20 bin liradan fazla ödeme yapıldığı görülüyor. Peki faizsiz kredi başvuru şartları nedir? Başvurular nasıl yapılacak? Emekli faizsiz kredi başvuru bilgileri yazımızda.

6 ay vadeli şekilde verilen faizsiz nakit avans kampanyaları 25 bin liraya kadar yükseldi. Söz konusu kampanyalara başvuruda aranan tek şart ise bu bankalarda hesabı olmaması. Aşağıdaki bankalardan herhangi birinde hesabınız yoksa faizsiz krediye başvuru yapabileceksiniz.

BANKA BANKA AÇIKLANDI

Bankalar art arda yaptığı açıklamada faizsiz kredi verileceğini bildirdi. 6 ay vadeli şekilde verilecek söz konusu kredide bankalar şu şekilde:

YAPI KREDİ

Yapı Kredi Bankası'nın yaptığı son dakika açıklamasına baktığımızda ilk defa banka müşterisi olacak emeklilere 15 bin TL'lik faizsiz nakit avans verileceği bildirildi. Buna ek olarak 5 bin TL kazanma şansı ile toplamda 20 bin TL alabileceksiniz.

"Yeni müşteriye özel %0 faizli masrafsız 15.000 TL taksitli nakit avans fırsatından yararlanın" başlığı ile yayınlanan açıklamada Chippin'e üye olanlara 5 bin liralık nakit avans daha verileceği ve toplamda 20 bin lira verileceği açıklandı.

Söz konusu ödeme 6 ay vade ile yapılacak.

AKBANK

Banka tarafından yapılan açıklamada faizsiz 20 bin lira verileceği bildirildi. Verilen kredi miktarı 20 bin lira olurken başvuru şartlarına şu şekilde yer verildi:

Kampanyadan 1 - 31 Aralık 2023 tarihleri arasında Akbank Mobil'i indirip "Akbanklı olmak istiyorum" butonu üzerinden ilerleyerek uzaktan Akbanklı olma sürecini ilk defa tamamlayan yeni Akbanklılar faydalanabilir.
Yukarıda belirtilen tarihler arasında yeni Akbanklı olanların; ilk kez asıl Axess veya Wings karta başvurmaları ve 26.01.2024 tarihine kadar başvurularının onaylanması gerekmektedir.
26.01.2024 tarihine kadar başvurusu onaylanan Akbanklılar, taksitli avans limitleri doğrultusunda kampanyadan 31.01.2024 tarihine kadar faydalanabilecektir.

20 bin lira çekecekler ödemeleri ayda 3 bin 333 lira olarak yapacak ve 6 ayın sonunda 20 bin lirayı faizsiz şekilde geri ödemiş olacak.

QNB FİNANBANK
QNB Finansbank tarafından yapılan açıklamada 6 ay vadeli yüzde 0 faizli nakit avans verileceği, buna ek olarak 6 ay vadeli faizsiz 10 bin lira kredi olmak üzere toplamda 20 bin lira kredi verileceği bildirildi. Söz konusu kampanyaya başvuru yapacak vatandaşların daha önceden QNB Finansbank müşterisi olmaması gerekmektedir. Bankada hesap açacak vatandaşlar, faizsiz kampanyaya başvuru yapabilecek. Söz konusu kampanyaya başvuru yapabilmek için banka mobil uygulaması üzerinden müşteri olmanız gerekmektedir.

İŞ BANKASI
İş Bankası tarafından açıklama yapıldı ve faizsiz şekilde 20 bin liralık faizsiz nakit avans kampanyasının başladığına yer verildi. 6 ay vadeli şekilde verilecek kredide aylık geri ödeme 3 bin 333 TL olacak ve bankaya toplamda 20 bin TL geri ödeme yapılmış olacak.

Söz konusu kampanyaya başvuru yapabilmek için bankanın mobil uygulaması üzerinden müşterisi olmanız gerekmektedir. Yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:

İşCep’ten İş Bankalı olanlar kazanıyor! Maximum Kart’ınızla 20.000 TL’ye kadar Faizsiz Taksitli Nakit Avans ayrıcalığına ek, hisse senedi işlemlerinizde 0,05% komisyon oranı fırsatı,1 yıl ücretsiz Havale/EFT, aidatsız kart imkanı ve size özel oranlarla vadeli TL mevduat hesabı ayrıcalıklarıyla İş Bankalı olmanın en hızlı ve en dijital yolu İşCep’te!

GARANTİ BBVA
Garanti BBVA açıklama yaptı ve en yüksek miktarda faizsiz kredinin banka tarafından verildiği bildirildi. Söz konusu kampanyaya baktığımızda faizsiz şekilde 10 bin lira kredi ve 15 bin liralık faizsiz nakit avans kampanyasının başladığına yer verildi. 6 aya kadar vade ile çekilecek 25 bin lira kredinin geri ödemesi 4 bin 167 TL olacak. 6 ayın sonunda 25 bin lira geri ödeme yapılmış olacak:

Faizsiz kredi kampanyasından 16 Kasım – 14 Aralık tarihleri arasında Garanti BBVA Mobil’i indirip “Müşteri Olmak İstiyorum” adımından ilerleyerek ilk defa Garanti BBVA’lı olan müşterilerimiz faydalanabilir.
Faizsiz kredi kampanyasına katılanlar, Mobil’den Garanti BBVA müşterisi olduktan sonra 5 gün içinde hayat sigortalı ve %0 faizli krediye başvuru yapıp kullanabilir.
Herhangi bir sebeple müşteri olma sürecinin şubeden tamamlanması durumunda kampanyadan faydalanılamaz.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç