49 Şehirde KPSS'siz Güvenlik, Temizlik Personeli ve Şoför, Sekreter ve İşçi Alımı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

49 Şehirde KPSS'siz Güvenlik, Temizlik Personeli ve Şoför, Sekreter ve İşçi Alımı

49 şehirde belediyelere en az ilkokul mezunları arasından personel ve işçi alımı yapılacağı açıklandı. İlanlar yazımızda.

Kamu 19 Mayıs 2022 12:59 7
49 Şehirde KPSS'siz Güvenlik, Temizlik Personeli ve Şoför, Sekreter ve İşçi Alımı

116 ilan ile kamuya çok sayıda işçi alımı yapılacağı açıklandı.

İŞKUR resmi internet adresi üzerinden duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyurularda en az ilkokul mezunu adaylar arasından KPSS şartı olmadan belediyelere personel ve işçi alımı yapılacağına yer verildi. İlanlara baktığımızda binlerce personel alımı yapıldığı görülürken başvuruların sürdüğüne yer verildi.

KPSS ŞARTI YOK

Söz konusu personel alımlarının detaylarına baktığımızda kamuya KPSS puan şartı aranmadan personel, memur ve işçi alımı yapıldığı görüldü. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda söz konusu personel alımının başvurusuna dair bilgilere yer verdik.

PERSONEL ALIMI YAPILMAKTA OLAN KADROLAR

Yayımlanan ilanlara baktığımızda temizlik personeli, güvenlik görevlisi, sekreter, büro personeli, mühendis, tekniker, teknisyen, şoför, danışma personeli, vasıfsız işçi, yönetici asistanı gibi kadrolara alım yapıldığına yer verildi. 

KİMLER BAŞVURABİLİR? İŞTE GENEL ŞARTLAR

Sınavsız yapılan personel alımlarının başvuru şartları şu şekilde:

Başvuru yapacak adayların Türk vatandaşı olması, kamu haklarından mahrum olmaması, bunların yanı sıra TCK 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmaması, erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmaması (yapmış, tecilli henüz yapmamı.) , görevini yapmasına engel sağlık sorunu olmaması ve ilan edilen kadrolar için aranan diğre özel şartları taşıyor olması gerekmektedir.

İLANLAR, ALIM YAPILAN İLLER VE SON BAŞVURU TARİHİ

Bursa Tarımaş ilanı için TIKLAYIN

Aydın Didim Belediyesi ilanı için TIKLAYIN

Mersin Büyükşehir Belediyesi ilanı için TIKLAYIN

İBB temizlik personeli alımı için TIKLAYIN Güvenlik görevlisi ve kütüphane personeli alımı için TIKLAYIN Sekreter alımı için TIKLAYIN Diğer kadrolara alım için TIKLAYIN

Milas Belediyesi 1. ilanı için TIKLAYIN. 2. ilanı için TIKLAYIN

Tekirdağ belediyesi personel alımı için TIKLAYIN

Denizli Belediye ilanı için TIKLAYIN

Çanakkale Belediyesi ilanı için TIKLAYIN

Antalya Belediye ilanı için TIKLAYIN

Isparta Belediye iş ilanı için TIKLAYIN

Hatay belediye iş ilanı için TIKLAYIN

Ankara belediye ilanı için TIKLAYIN

Diğer ilanlar ise şu şekilde:

DETAYLARI

İlanlar İŞKUR kurum dışı kamu işçi alımı ilanları kısmından yayımlandı. Belediyeler tarafından yapılan bu ilanların tümünün metinlerine https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/ adresinden ulaşabilirsiniz.

MAAŞ NE KADAR?

İBB tarafından yapılan açıklamada işçilere en az 10 bin lira civarında maaş verileceği açıklanırken diğer belediyeler en az 5 bin lira civarında maaş vermektedir.

DİĞER İLLERE DE ALIM GELECEK

Diğer illere de önümüzdeki haftadan itibaren personel alımları gelecek. İlanlar yayınlandığında haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (7)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Ağrı yokmu
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Gaziantep'te de alım yok. Tam 3 yıldır bekliyorum belediye alımlarını.
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Samsun da hiçbir kurum ve kuruluşa alım yokmu?
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Samsun da hiç bir kurum ve kuruluşa alım yok mu?
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Samsun da hiç bir kurum ve kuruluşa alım yok mu?