45 bin sözleşmeli öğretmen alımı başvuru sayısı açıklandı 2023
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

45 bin sözleşmeli öğretmen alımı başvuru sayısı açıklandı 2023

Son dakika haberi: Milli Eğitim Bakanlığı 45 bin sözleşmeli öğretmen alımında başvuru sayısı açıklandı. İşte başvuru sayısı.

Kariyer Kapısı 28 Mart 2023 10:19 0
45 bin sözleşmeli öğretmen alımı başvuru sayısı açıklandı 2023

45 bin sözleşmeli öğretmen alımında başvuru sayısı açıklandı.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı ve sözleşmeli öğretmen alımı başvuru sayısına yer verildi. Açıklanan başvuru sayısına baktığımızda 24 saatte 50 bin civarında öğretmenin atama için başvuru yaptığı görülüyor.

BRANŞ DAĞILIMI

MEB tarafındna yayınlanan sözleşmeli öğretmen alımında branş dağılımına şu şekilde yer verildi:

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

Sözleşmeli 45 bin öğretmen alımında başvurular internet üzerinden alınıyor. İlkatama.meb.gov.tr adresi üzerinden adaylar sözleşmeli öğretmenlik için başvurusunu yapabilecek. Başvurular dün başladı ve 1 Nisan 2023 tarihine kadar öğretmenler başvurusunu internet üzerinden yapabilecek.

KAÇ KİŞİ BAŞVURU YAPTI?

Milli Eğitim Bakanlığı ilkatama.meb.gov.tr adresi üzerinden yapılan son dakika açıklamasında 45 bin sözleşmeli öğretmen alımı için kısa sürede 49 bin 633 kişi başvuru yaptı. Siz hangi branş için başvuru yaptınız? Aşağıdaki yorum kısmından yazın. Kadın erkek diğer adaylarla bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP ET

NE OLACAK?

Atama takvimine göre 1 Nisan'da başvurular sona erecek. Başvuruların sona ermesinden sonra her branş için alınacak sayının 3 katı kadar aday sözlü mülakata çağrılacak. Toplamda 135 bin kişi 4 Nisan'da açıklanacak ve 7 Nisan tarihinden itibaren mülakatlar yapılacak. İşte atama takvimi:

ATAMA SÜRECİNDEN HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç