44 ilde KDV'siz arsa satışı başladı: Kentsel dönüşüm başkanlığı arsalar hangi illerde, fiyatları ne kadar?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

44 ilde KDV'siz arsa satışı başladı: Kentsel dönüşüm başkanlığı arsalar hangi illerde, fiyatları ne kadar?

Devlet, 44 ilde arsa satışı yapacağını açıkladı. Açıklanan listeye baktığımızda KDV'den muaf şekilde arsa satışlarının başladığına yer verildi.

TOKİ Başvuru 13 Kasım 2023 11:53 2
44 ilde KDV'siz arsa satışı başladı: Kentsel dönüşüm başkanlığı arsalar hangi illerde, fiyatları ne kadar?

44 ilde arsa satışı hangi illerde? İşte liste ve arsa fiyatları.

son dakika haberi geldi. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bünyesindeki TOKİ, 44 ilde arasa satışı yapacağını açıkladı. Yapılan son dakika açıklamasında taksitle ve KDV'den muaf şekilde arsa satışlarının yapılacağı bildirilirken arsaların hangi illerde olacağı, başvuru şartlarının ne olacağı merak edildi.

"T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı tarafından (bundan böyle BAŞKANLIK olarak anılacaktır) bilgileri ‘‘Taşınmaz Listesi’’nde yer alan Hazinenin mülkiyetindeki muhtelif taşınmazlar, Emlak Yönetim Hizmetleri ve Ticaret A.Ş. (Bundan böyle EMLAK YÖNETİM olarak anılacaktır.) tarafından düzenlenecek Açık Artırma toplantılarında alınacak tekliflerin BAŞKANLIK tarafından değerlendirilmesi yöntemiyle satışa sunulmuştur" ifadeleri ile yapılan son dakika açıklamasında arsalara başvuru yapacakların belirli bir teminat ödemesi yapacağına yer verildi.

Arsaların muhammen bedelleri üzerinden teminat ödemesi yapılacak. Bankaya yatırılacak teminat ödemesi, muhammen bedellere göre şu şekilde olacak:

Bu bedellerin bankaya ödenmesi sonrası başvurular Emlak Müzayede'ye yapılacak.

HANGİ İLLERDE ARSA SATIŞI YAPILACAK?

Arsa satışı yapılacak illerin listesi belli oldu. TOKİ Emlak Müzayede resmi sayfası üzerinden yapılan açıklamanın detayları ise finans7'de. İl İl arsa listesi ve fiyatları için TIKLAYIN

Bu illerin dışında diğer iller için de arsa duyuruları gelecek. Diğer iller için arsa satışı başladığında haberdar olmak için aşağıdaki linklerden finans7.com mobil uygulamasını ücretsiz indirin:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 8 Ay Önce
başvuru nereden yapıliyor
Ziyaretçi 8 Ay Önce
Yazılar çok küçük büyüteç le görülür ancak