40 kedili öğretmene kayyum ataması
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

40 kedili öğretmene kayyum ataması

40 kedisi olan ve uyuşturucu müptelası bir kişi ile yaşayan kadına ailesi tarafından dava açıldı ve kayyum atanması talep edildi.

Yerel Haberler 7 Mart 2023 09:36 0
40 kedili öğretmene kayyum ataması

40 kedisi olan öğretmene kayyum ataması.

Son dönemde ruhsal rahatsızlıklar yaşadığı belirtilen Işıl Ç isimli kişi rahatsızlıklar nedeniyle görev yaptığı okulda da müdür ve öğretmenlerle tartıştı ve öğretmen hakkında idari soruşturma başlatıldı. Kardeşine kayyum ataması yapılması için talepte bulunan Kaan Ç isimli kişi, mahkemeye verdiği dilekçede Işıl Ç'nin evinde 40 kedi ile birlikte yaşadığını ve bu yüzden komşuları ile sürekli problemler çıktığını, tartışmalar yaşadığını söyledi. Ev sahibinin onu evden çıkarmaya çalıştığı halde bir türlü çıkaramadığını söyleyen Kaan Ç, Işıl Ç'nin uyuşturucu kullanan bir kişi ile yaşadığını, ailesinin mahrem, özel bilgilerini verdiğini ve bu kişinin de Kaan Ç'yi arayarak rahgatsız ettiği bildirildi.

Işıl Ç'nin mal varlığını yönetemeyecek durumda olduğunu ve bu nedenle bankalara, senetle alış veriş yaptığı işyerlerine, bazı kişilere yüklü miktarda borçlandığı da ortaya çıktı.

Kardeşinin akıl sağlığının yerinde olup olmadığının tespit edilmesi, bunun için rapor alınmasını isteyen KAan Ç isimli kişi, kardeşine kayyum atamasını istedi. Mahkeme davayı kabul etti ve üzerindeki kayıtlı mallara şerh istendi. Öte yandan akıl sağlığı raporu da istenilecek.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç