4 bin öğrencinin faydalanacağı burs başvurusu başladı: İşte başvuru 2023
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

4 bin öğrencinin faydalanacağı burs başvurusu başladı: İşte başvuru 2023

Son dakika haberi geldi. Ortaokul ve lise dengi öğrencilere karşılıksız burs verileceği açıklandı. İşte başvuru detayları.

Eğitim 16 Ağu 2023 17:39 0
4 bin öğrencinin faydalanacağı burs başvurusu başladı: İşte başvuru 2023

Son dakika: 4 bin öğrenciye karşılıksız burs başvurusu başladı.

Okulların açılmasına kısa bir süre kala ortaöğretim, lise ve üniversite öğrencilerine karşılıksız verilen burs başvuruları da başladı. Gelen son dakika açıklamasında Merkezefendi Belediyesi’nin ortaokul ve lise dengi devlet okullarında eğitim gören 4 bin öğrenciye karşılıksız burs vereceği ve başvuruların başladığı bildirildi. Bizde bu yazımızda söz konusu burs başvurusunun detaylarına yer verdik.

Burs imkanı ile ilgili açıklamalarda bulunan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan yaptığı açıklamada “Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin her zaman yanındayız” dedi.

“NÜFUSA ORANLA EN ÇOK ÖĞRENİM DESTEĞİ VEREN BELEDİYEYİZ”

Öğrencilere desteklerini her zaman sürdüreceklerini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “İlçemizde yaşayan çocuklarımızın faydalanacağı öğrenim desteği başvuruları başladı. Gençlerimizin öğrenim yaşamlarını kolaylaştırmak ve hem kendi hem de aile bütçelerine katkı sağlamak amacıyla vereceğimiz öğrenim desteğinden 4 bin Merkezefendili öğrencimiz yararlanacak. Nüfusa oranla en çok öğrenim desteği veren belediyeyiz. Öğrencilerimize ve ailelerine şimdiden hayırlı olsun” diye konuştu.

BAŞVURU KOŞULLARI

Her aileden yalnızca bir öğrencinin faydalanacağı öğrenim desteği için başvuru koşulları ise;

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak

Merkezefendi ilçe sınırlarında ikamet etmek

5 ila 12. sınıflar arasında öğrenim görmek

İlkokul, açık lise, üniversite ve özel okulda okumamak

BAŞVURU

Söz konusu burs için başvurular başladı. Başvuru yapacak öğrencilerin 1 Eylül Cuma gününe kadar başvurularını  https://www.merkezefendi.bel.tr/ogrenimyardimi/ web adresinden veya 444 8 662 numaralı çağrı merkezi üzerinden yapması gerekmektedir.

Finans7.com I Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç