4 Bin Liraya Sahibinden Kiralık Ev: Ev Demeye Bin Şahit
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

4 Bin Liraya Sahibinden Kiralık Ev: Ev Demeye Bin Şahit

Bir ilan sayfası üzerinden yayınlanan kiralık ev ilanında, harabeye 4 bin lira kira istendiği görüldü.

Emlak 28 Ekim 2022 12:30 4
4 Bin Liraya Sahibinden Kiralık Ev: Ev Demeye Bin Şahit

İstanbul'da 4 bin TL'ye kiraya verilen ev.

Bir ilan sayfası üzerinden yayınlanan kiralık ev ilanına baktığımızda evin durumu ile fiyatı bü,yük şaşkınlık yarattı. İstanbul'un Esenler İlçesi'nde olduğu bildirilen ve daha önce depo olarak kullanıldığı öğrenilen evin  ilanı şu şekilde:

İlana baktıımızda evin 2+1 olduğu ve merkezde olduğu bildirildi. Bekarlara, aile ve öğrenciye verilebilecek ev için 4 bin lira kira talep edildiği görülüyor. 

Emlakçı, aracı olmadan sahbinden verilen ilana baktığımızda evin harabe görüntüsü ve bu harabe görüntülere göre 4 bin liraya kiraya verilmesi büyük şaşkınlık yarattı.

Kiralık ev ilanını görenler 4 bin lira rakamını gördüklerinde heyecanlandı ancak evin fotoğraflarına baktıklarında büyük şaşkınlık yaşadı. 

İLANDAN KALDIRILDI

Büük tepki çeken ilanın daha sonra yayından kaldırıldığı ve tadilat yapılacağı, tadilatın ardından kiralanacağına yer verildi.

Evi kiralamak isteyen vatandaşlardan biri şu şekilde tepkisini dile getirdi: "4 bin lira yazınca ucuz diye düşündük. Fotoğraflarını attılar. Fotoğraflar gelince 'Bu nasıl rezillik dedik'. Fotoğrafları başka yerlere attık bu kadar vicdansızlık olamaz dedik. Ev sahibini direkt engelledik. Bir de 4 bin lira depozito istemiş çok ilginç."

Bundan önce kömürlük olarak kullanılan yerin kiralık ev olarak ilana konulması , kırık lavabo, berbat mutfak ve yıkık harabe ev, tepkiler sonrası yayından kaldırıldı. 

İşte 4 bin lira kira ile ilana konulan o evin resimleri:

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (4)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
allahtanda korkmuyolar artik
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Yazik gunahtir fakirler olsun mu yahu
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
insan değil hayvan bile durmaz o evde inşallah sen yaşarsın bu evin sahibi ve bu ev sahibi gibi olan tüm ev sahipleri
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Ev değil ahır köpek bağlasan durmaz