4 Bankanın 3 Ay Ertelemeli Kredi Başvurusu Başladı: İşte Kredi Hesaplama ve En Uygunu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

4 Bankanın 3 Ay Ertelemeli Kredi Başvurusu Başladı: İşte Kredi Hesaplama ve En Uygunu

4 bankanın 3 ay ertelemeli kredi başvurusu başladı. İşte kampanya ve 10 bin liranın geri ödeme miktarı.

Kredi 23 Tem 2022 12:41 1
4 Bankanın 3 Ay Ertelemeli Kredi Başvurusu Başladı: İşte Kredi Hesaplama ve En Uygunu

Bankaların 3 ay ertelemeli kredi başvurusu başladı.

Birçok banka son dakika açıklamasında bulundu ve ertelemli kredi çekmek isteyenler için kampanyanın başlatıldığını duyurdu. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda bankaların 3 ay ertelemeli kredileri için başvuru bilgilerine ve başvuru detaylarına yer verdik. 

ŞİMDİ AL EKİM'DE ÖDEMEYE BAŞLADI

3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisine baktığımızda kredi çekecek vatandaşların krediyi şimdi alıp 3 ay sonra ödemelere başlayacğı, vade sayısının ise 36 olarak belirlendiğine yer verildi. geri ödeme miktarı 36 ay vadde 33 aya bölünerek hesaplanır. 24 ay vadede 21 ve 12 ay vadede 9 ay üzerinden geri ödemeler hesaplanarak ilk 3 ay , krediyi çekenden tahsilat yapılmaz.

İŞTE KAMPANYA YAPAN BANKALAR

Bankaların açıklamaları şu şekilde:

Akbank: Akbank tarafından yapılan açıklamada 3 ay ertelemeli kredi başvurusunun başladığına yer verilirken konu ile ilgili yapılan açıklamada, "3 Ay Ödemesiz Kredin Akbank'ta. Kredinizi şimdi alın, 3 ay sonra ödemeye başlayın. Zaman kaybetmeden başvurun, hayallerinizi gerçekleştirin." ifadelerine yer verildi.

3 ay ertelemeli 10 bin lira çekecekler 24 ay vadede 21 ay kredi ödeyecek. Her ay 678 lira ödeyecek müşteriler toplamda 14 bin 245 lira ödeme yapmış olacak.

Yapı Kredi: Banka tarafından yapılan açıklamada 3 ay ertelemeli kredi başvurusunun başladığına yer verildi. "Tüm ihtiyaçlarınız için kredinizi şimdi alın, ödemeye 3 ay sonra başlayın!" ifadeleri ile yayımlanan söz konusu kredi kampanyasında geri ödeme hesaplaması ise şu şekilde:

3 ay ertelemeli 10 bin lira çekecekler 24 ay vadede 21 ay kredi ödeyecek. Her ay 672 lira ödeyecek müşteriler toplamda 14 bin 112 lira ödeme yapmış olacak.

Vakıfbank: Kamu bankası tarafından yapılan açıklamada "Tüm ihtiyaçlarınız için 36 aya varan vadeler, cazip faiz oranları ve esnek ödeme seçeneğiyle kamu personeli, özel sektör çalışanları ve emekliler için İhtiyaç Kredisi Kampanyası tüm VakıfBank Şubeleri’nde." denilirken kredinin 3 ay ertelemeli olarak çekilebileceğine yer verildi.

Alternatif Bank:  "Alternatif Bank’tan 3 Ay Ertelemeli Kredi!" ifadeleri ile yapılan açıklamada kredi başvurularının başladığına yer verildi. Açıklamada, "Nakit ihtiyaçları için Alternatif Bank’ı tercih eden müşterilerimiz, kredilerini anında kullanmaya başlıyor, geri ödemelerini ise 3 ay erteliyor!" ifadelerine yer verildi. 

3 ay ertelemeli 10 bin lira çekecekler 24 ay vadede 21 ay kredi ödeyecek. Her ay 652 lira ödeyecek müşteriler toplamda 13 bin 698  lira ödeme yapmış olacak.

Söz konusu kredilere başvuru yapmak isteyen vatandaşların bankaya giderek başvurusunu yapması gerekmektedir. Bankalaırn yanı sıra bankaların resmi internet sayfaları üzerinden de kredi başvuruları alınıyor. 

Kredi kampanyalarına gitmek , son kampanyaları öğrenmek için TIKLAYIN

Kredi banka haberlerinden, kampanyalardan haberdar olmak için finans7.com'u takipte kalın.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Faiz faize zorandiriyosunuz milleti haram haramm alan kişi iyimi olcak zannediyo tersi ama