4 Avcı Kertenkeleye Tecavüz Edip Videoya Çekti
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

4 Avcı Kertenkeleye Tecavüz Edip Videoya Çekti

Hindistan'da meydana gelen olayda 4 avcının bir bengal kertenkelesine tecavüz ettiği ortaya çıktı.

Dünya 14 Nisan 2022 22:27 2
4 Avcı Kertenkeleye Tecavüz Edip Videoya Çekti

Yok artık: 4 avcı , bir kertenkeleye tecavüz etti.


İlginç, mide bulandıran haberlerin sıklıkla geldiği Hindistan'dan bir son dakika haberi daha geldi. Hayretler içinde tüyleri diken diken eden olayla ilgili gelen son dakika bilgisinde 4 avcının bir Bengal Kertenkelesine cinsel istismarda bulunduğu bildirildi.


Söz konusu olay Hindistan'ın Maharaştra eyaletinde meydana geldi. Burada yaşanan iğrenç olay , tüm dünyada geniş yankı buldu ve büyük tepkiler çekti. Edinilen bilgilere göre Maharaştra isimli yere bağlı olan Gothane köyünde yaşamakta olan, avcı oldukları öğrenilen 4 kişi, avlanmak için ormanlık alana doğru gitti.


Ormana avlanmak için giden bu avcıların burada bir bengal kertenkelesi yakaladıkları öğrenildi. Bölgede bulunan Sahydari Kaplan Koruma Alanı'ndaki güvenlik görevlilerinin dikkatinden bu olay kaçmadı. Bölgede garip garip hareketler yapan 4 avcının durumundan , garip hareketlerinden şüphelenen güvenlik görevlileri olaya müdahale etti.


TELEFONDA BULUNAN GÖRÜNTÜLERİNDE İĞRENÇLİK ORTAYA ÇIKTI

Kaplan koruma alanındaki güvenlik görevlileri, avcıların durumundan şüphelendikleri için bölgedeki güvenlik kameralarının görüntülerini inceleme altına aldı ve bu kişileri gittikleri yerlere kadar takip etti. Ancak güvenlik kameralarından olay çıkmayınca 4 avcı yakalandı.


Avcıları yakalayan ve onların telefonlarına el koyan güvenlik görevlileri, telefondaki iğrenç görüntüleri tespit etti. Görüntülerde avcıların bir hayvana tecavüz ettikleri görüldü.


Telefonda gördükleri karşısında büyük şok yaşayan güvenlik görevlileri, avcıların bir bengal kertenkelesine tecavüz ettikleri görüntüleri gördüler


İndia Today'ın son dakika olarak aktardığı habere göre bu şüpheliler, güvenlik görevlileri tarafından tutuldu ve kolluk kuvvetlerine haber verildi. Bölgeye gelen ekiplerin gözaltına aldığı 4 avcı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Önümüzdeki günlerde 4 kişinin yargılanmasına başlanacak.



Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Belinize kuvvet
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Orusoulae