30. dönem POMEM 10 bin 600 polis alımı ön başvuru sonuçları açıklanıyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

30. dönem POMEM 10 bin 600 polis alımı ön başvuru sonuçları açıklanıyor

30. dönem POMEM polis alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? POMEM ön başvuru sonuçları açıklandı mı? KPSS taban puanı nedir?

Polis Alımı 22 Mayıs 2023 13:19 1
30. dönem POMEM 10 bin 600 polis alımı ön başvuru sonuçları açıklanıyor

30. dönem POMEM ön başvuru sonuçları açıklanıyor.

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından geçen ay yayınlanan duyuruda 30. dönem POMEM kapsamında 10 bin polis alımı yapılacağına yer verildi. Daha sonra yayılanan kontenjan artırımı duyurusu ile birlikte alınacak polis sayısı 10 bin 600'e çıkarıldı.

BAŞVURULAR 19 MAYIS'TA SONA ERDİ

Akademi tarafından yayınlanan polis alımı takviminde 10 bin 600 kadın erkek polis alımı başvurusunun 19 Mayıs 2023 tarihine kadar alınacağına yer verildi. Başvurular ise 19 Mayıs'ta sona erdi ve ilana başvuru yapan yüz binlerce aday, sonuçların açıklanmasını beklemeye başladı. En merak edilen konu ise ön başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağı, ön başvuru sonuçlarına nasıl erişilebileceği konusu oldu. Peki polislik ön başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

ÖNCEKİ ALIMDA SONUÇLAR ERKEN AÇIKLANDI: PEKİ 30. DÖNEM POMEM SONUÇLARI NE ZAMAN?

29. dönem ve 28. dönem POMEM polis alımlarında ön başvuru sonuçları, son başvuru tarihinden sonraki 3ç günde açıklanmıştı. Buna göre baktığımızda aynı zamanda açıklanması durumunda polislik ön başvuru sonuçlarının önümüzdeki saatlerde açıklanması gerekiyor. Sürecin uzaması durumunda ise en geç 26 Mayıs tarihine kadar sonuçlar açıklanacak.

Sonuçlar açıklandığında, KPSS taban puanları belli olduğunda bildirimle haberdar olmak için finans7.com uygulamasını aşağıdaki linklerden indirin:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 11 Ay Önce
keşke on katı kuralı kalksa