3 Şehir Hastanesine En Az Ortaöğretim Mezunu Personel ve İşçi Alımı (Etlik, İzmir, Kocaeli Şehir Hastanesi Başvuru 2022)
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

3 Şehir Hastanesine En Az Ortaöğretim Mezunu Personel ve İşçi Alımı (Etlik, İzmir, Kocaeli Şehir Hastanesi Başvuru 2022)

3 şehirde şehir hastaneleri bünyesine en az ortaöğretim mezunları arasından personel ve işçi alımı yapılacağına yer verildi.

3 Şehir Hastanesine En Az Ortaöğretim Mezunu Personel ve İşçi Alımı (Etlik, İzmir, Kocaeli Şehir Hastanesi Başvuru 2022)

3 şehir hastanesine KPSS'siz personel alımı.

3 farklı şehirde bulunan şehir hastanelerinin bünyesine en az ortaöğretim mezunu adaylar arasından personel ve işçi alımı yapılacağına yer verildi. 

Kariyer sayfası üzerinden yayınlanan personel alımı ilanlarına baktığımızda adayların 3 şehirde bulunan şehir hastanelerinde istihdam edileceği öğrenildi. 

"Türkerler Holding faaliyetleri, 50 yıla yakın bir süre önce Ankara’da başladı. Özellikle inşaat sektöründeki yatırımlarla giderek artan bir ivme yakalayan Türkerler Holding, bugün 130'u aşkın şirket ve yarım yüzyıla yakındır biriktirdiği tecrübesiyle Türkiye ekonomisinde önemli bir lider haline geldi. Türkerler; gayrimenkul geliştirme, yenilenebilir enerji, doğalgaz dağıtım ve ticareti, kamu özel ortaklığı projeleri (PPP) ve tekstilde Türkiye’nin en iddialı projelerine imza attı. Baraj, tünel, otoyol, metro, hastane inşaatlarında kazandığı deneyimi, son dönemde kaliteli konut, ofis ve ticaret alanı inşaatlarına da yansıtmaya başladı. Mahall Ankara, Mahall Bomonti İzmir ve Çiftçi Towers projeleriyle gayrimenkul geliştirme sektörünün en önemli markaları arasına girdi. PPP modeliyle, Ankara Etlik semtindeki Türkiye’nin en büyük şehir hastanesinin de arasında bulunduğu İzmir ve Kocaeli ile birlikte 3 ayrı hastanenin inşaatını ve işletmesini üstlendi." ifadeleri ile yayımlanan personel alımı ilanında , başvuru yapmak isteyen adaylarda aranan şartlara şu şekilde yer verildi:

·  Lise / üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,

·  İlgili bölüme istinaden orta / iyi / çok iyi derecede İngilizce bilen,

·  İletişim becerisi ve insan ilişkileri güçlü,

·  Kalite ve sonuç odaklı,

·  Yeniliklere ve gelişime açık,

·  Erkek adaylar için tercihen 2 yıl tecilli ya da askerlik hizmetini tamamlamış olmak.

HANGİ İLLERE , HANGİ ŞEHİR HASTANELERİNE PERSONEL ALINIYOR?

İlanlara baktığımızda alınacak adayların Kocaeli, İzmir ve Etlik Şehir Hastanesinde istihdam edileceğine yer verildi. Alınacak adaylar, şehir hastanelerine hizmet vermekte olan yüklenici firma bünyesinde istihdam edilecekler.

BAŞVURU

Başvurular internet üzerinden yapılıyor. Başvurularla ilgili söz konusu yüklenici firma tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Başvurularınızı çalışmak istediğiniz bölüm ve pozisyonu belirten bir ön yazı ile yapmanızı rica ederiz. Başvurularınız veri tabanımıza eklenmiş olup, niteliklerinize uygun pozisyonlar oluşması durumunda sizinle iletişime geçilecektir."

İlanda , başvuru yapmak isteyen herkesin başvuru yapması gerektiği ifade edildi. Belirli bir kadroya alım yapılmadığı, başvuru yapanlar arasında , ihtiyaç duyulan kadrolara nitelikleri uyanların iş görüşmesine çağrılacağına yer verildi.

Başvurular aşağıdaki sayfa üzerinden yapılıyor:

https://www.kariyer.net/is-ilani/turkerler-insaat-turizm-maden-enerjiur-tic-ve-san-genel-basvuru-2969124

Linki kopyalayıp yeni sekmede açın ve başvurunuzu bu sayfadan müracaatınızı yapın.

DİĞER İLLERE DE ALIM OLACAK

Bu illerin yanı sıra diğer illere de alım olacak. Siz hangi şehre alım bekliyorsunuz? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Diğer illere ilan geldiğinde bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (20)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Yozgat şehir hastanesi
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Bartın şehir hastanesinede alım olsun ilköğretim mezunu yaş sınırı olmadan temizlik personeli olmak için kpss şartı olmasın
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Merhaba ben Arslan kıyak hastanesi ne zaman açılacak
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Etlik ankara
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Etlik şehir Hastanesi'ne iss prosser diye bir şirket bakıyor